26 maart 2018

Verenigde Staten thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe voetbalshirt van de Verenigde is deze week gelanceerd. De voetbalbond van de Verenigde Staten heeft dit gedaan in samenwerking met kledingsponsor Nike. Nike is al sinds 1995 de trotste sponsor van het nationaal elftal van Amerika. Ook dit jaar heeft Nike weer gezorgd voor een flitsend en erg gaaf design. Helaas gaan we het shirt niet terugzien op het WK. De Verenigde Staten hebben zich namelijk niet weten te plaatsen voor het eindtoernooi in Rusland deze zomer. Het land eindigde op de 5e plaats in de kwalificatie. Omdat alleen de eerste 4 ploegen kans maakte op een ticket, is de Verenigde Staten één van de vele grote voetballanden die niet te zien is op het WK. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van de Verenigde Staten? Check de details hieronder!

Verenigde Staten thuis shirt en tenue 2018

Het nieuwe Verenigde Staten voetbalshirt voor 2018-2019 heeft een unieke look gekregen. Ook is het shirt gebaseerd op het Nike Vapor Aeroswift template. Dit template is te herkennen aan het flitsende zigzagpatroon op de mouwen van het shirt. Ook de kraag van het shirt is vernieuwd. Deze begint diagonaal maar eindigt als een rechte hals. In deze kraag is een rode strip te zien. Deze strip loopt ook nog door op de achterkant. Het shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door blauwe/rode horizontale banen over het shirt. Deze banen hebben een diagonaal design en lopen van het rood over in het blauw. Deze kleuren zijn natuurlijk geïnspireerd door de kleuren van de vlag van de USA. De bovenkant van het shirt bevat kleinere rode/blauwe banen en naar de onderkant  van het shirt worden deze banen steeds langer en bevinden zich uiteindelijk zelfs over de gehele breedte van de voorkant van het shirt. Op de rechter borst staat natuurlijk weer het logo van Nike. De bekende swoosh heeft op dit shirt de blauwe kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van de US Soccer, dit is de voetbalbond van  de Verenigde Staten. Niet alleen de shirts van de mannen selectie wordt door Nike ontworpen. Het vrouwenshirt van de USA is namelijk ook ontworpen door Nike. Het tenue van Amerika wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen. Deze kousen worden nog versierd door een blauwe baan. Net zoals bij alle tenues van Nike wordt ook bij dit tenue gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden.

Verenigde Staten voetbalshirt kopen

Het nieuwe Verenigde Staten shirt kan je pas vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. Wil je goedkopere USA producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder, zoals fan t-shirts en andere merchandising. Of laat je VS voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor je USA voetbalshirt of t-shirt in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

OF DEZE SHOP