Vancouver Whitecaps uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Vancouver Whitecaps uitshirt voor 2020-2021 is vandaag op een speciale launch party bekend gemaakt door adidas en de Canadese club. In dit tenue speelt Vancouver Whitecaps de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende 2020 en 2021. De Canadezen eindigen vorig seizoen op een teleurstellende laatste plaats in de Western Conference van de Major League Soccer. Dit seizoen kan het dus alleen maar beter! Adidas is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de aankleding van de club. Het Duitse sportmerk is kledingsponsor van alle MLS clubs.

Vancouver Whitecaps FC uit shirt en tenue 2020-21

Zoals alle tenues in de Major League Soccer heeft het voetbalshirt van Vancouver Whitecaps een naam: The Wave Kit. Het nieuwe Vancouver Whitecaps uitshirt 2020-2021 is dit seizoen overwegend marineblauw en wordt gekenmerkt door het design van golven over de body van het tenue. Deze banen hebben twee tinten donkerblauw. Verder is het tenue, zoals vrijwel alle Major League Soccer voetbalshirts dit seizoen, uitgerust met de EQT V-hals van adidas. Dit betreft een toelopende hals, die geïnspireerd is door de V-hals die adids met name in de jaren '90 vaak gebruikte. De jaren '90 look komt ook terug in de drie strepen van adidas. Deze staan dit jaar horizontaal verticaal op de rechterschouder van het tenue en dus niet meer horizontaal op beide mouwen. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de brede band aan de onderkant van de mouwen. Ook deze is donkerblauw. De rechterborst van het tenue bevat het adidas logo en de andere borst is uitgerust met het logo van Vancouver Whitecaps FC. Op het midden van het tenue staat het logo van shirtsponsor Bell. Het bedrijf is sinds 2010 al hoofdsponsor van de Canadezen. De linker mouw van het tenue bevat de officiële MLS badge. Deze badge is ook navy blauw/wit en betreft een badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie. Aan de onderkant van het tenue heeft adidas de vlag van de stad Vancouver verwerkt. Een ander detail bevindt zich in de nek op de achterkant van het tenue. Hier is in een lint de leus van de club verwerkt. 

Het nieuwe Vancouver Whitecaps uittenue voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan weerszijden witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Cavallini, Reyna, Teibert, Montero, Dajome, Lewis en nog meer spelers. De club draagt hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen.

Vancouver Whitecaps voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Vancouver Whitecaps adidas uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is direct voor volwassenen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het tenue heeft een prijs van € 89,95 en kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel het nieuwe Vancouver Whitecaps uitshirt in deze SHOP

of deze winkel!