Vancouver Whitecaps thuisshirt 2023-2024

De Canadese voetbalclub Vancouver Whitecaps FC en kledingsponsor adidas hebben afgelopen week ook het nieuwe Vancouver Whitecaps thuisshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd. In dit tenue speelt de Canadese voetbalclub de Major League Soccer en andere thuiswedstrijden in het BC Place gedurende 2023 en 2024. Dit tenue wordt dus tijdens twee seizoenen gedragen. In 2023 draagt Vancouver Whitecaps het uitshirt van vorig seizoen. Adidas is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ''Blue & White''. Deze functie heeft het Duitse sportmerk al sinds de toetreding van de club tot de Major League Soccer in 2011. Telus is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van de Canadese voetbalclub en heeft Bell vervangen.

Vancouver Whitecaps voetbalshirt 2023-2024 | 2023 BLOODLINES

Zoals alle Major League Soccer voetbalclubs heeft het Vancouver Whitecaps thuisshirt 2023-2024 een speciaal thema. Dit voetbalshirt is namelijk omgedoopt tot het ''2023 Bloodlines Jersey''. Het voetbalshirt is een eerbetoon aan alle fans! Of het nu de fans zijn die al sinds de oprichting van de club in 1974 betrokken zijn of de fans die pas sinds dit jaar fan zijn, de bloedlijn heeft als doel om een onbreekbare band te creëren tussen de supporters door middel van loyaliteit en gemeenschappelijke tradities. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de dunne horizontale lichtblauwe lijnen, die symbool staan voor de bloedlijnen tussen de supporters. Verder heeft het tenue het iconische Vancouver Whitecaps design. Net onder de borst bevindt zich een donkerblauw vlak, geflankeerd door dunnere rode lijnen. In dit vlak staat het logo van hoofdsponsor Telus. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas logo. Dit betreft het zogenaamde 3BAR logo. Dit logo bestaat alleen nog maar uit drie diagonale blokken en wordt door adidas vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts gebruikt. Op de andere borst prijkt het clublogo van de Canadese voetbalclub en de linkermouw is uitgerust met het logo van AppleTV. Dit logo staat vanaf dit seizoen op de mouwen van alle Major League Soccer voetbalshirts. Het Vancouver Whitecaps thuisshirt is uitgerust met een ronde hals en de adidas strepen op de schouders zijn donkerblauw. Ook de band op de zijkanten van het tenue is donkerblauw met een subtiele lichtblauwe lijn. Het Vancouver Whitecaps voetbalshirt 2023-2024 bevat ook verschillende details. Op de linker onderkant van het tenue is een badge aangebracht in de vorm van een voetbal met daarin een esdoornblad, geïnspireerd door de Canadese vlag en het logo van de voetbalbond. De linkermouw is ook uitgerust met de officiële MLS badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het Vancouver Whitecaps thuisshirt: wit/navy blauw/lichtblauw. Het Vancouver Whitecaps thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen en heeft ook lichtblauwe accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Vancouver Whitecaps voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Vancouver Whitecaps voetbalshirt bestellen

Het Vancouver Whitecaps thuisshirt 2023-2024 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Canadese club. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Ben je op zoek naar een Vancouver Whitecaps retro voetbalshirt? Check het dan in de onderstaande webshop!

Bestel het Vancouver Whitecaps retro voetbalshirt in deze winkel!

of de andere MLS voetbalshirts in de adidas SHOP

 

Vancouver Whitecaps thuisshirt 2023-2024

Vancouver Whitecaps thuisshirt 2023-2024

Vancouver Whitecaps thuisshirt 2023-2024

Vancouver Whitecaps thuisshirt 2023-2024