Vancouver Whitecaps thuisshirt 2021-2022

De Canadese voetbalclub Vancouver Whitecaps FC heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe Vancouver Whitecaps thuisshirt 2021-2022 officieel bekend gemaakt. In dit voetbalshirt speelt het team van trainer Marc Dos Santos de Major League Soccer thuiswedstrijden in het BC Place Stadium gedurende 2021 en 2022. Dit jaar wordt er geen nieuw uitshirt gepresenteerd. ''The Blue And White'' draagt namelijk hetzelfde uitshirt als in 2020. Adidas is de ontwerper van het design van deze nieuwe thuisshirt. Het Duitse sportmerk is namelijk de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs.

Vancouver Whitecaps thuis shirt en tenue 2021-2022

Major League Soccer clubs hebben de traditie om ieder voetbalshirt een naam te geven en het nieuwe Vancouver Whitecaps thuisshirt 2021-2022 is omgedoopt tot de ''Hoop Jersey.'' Het nieuwe Vancouver Whitecaps tenue wordt namelijk gekenmerkt door de brede band over borst. Deze band is donkerblauw en wordt geflankeerd door twee dunnere lichtblauwe banen. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Dit design is geïnspireerd door het Vancouver Whitecaps voetbalshirt van 1979, het seizoen waarin de club de North American Soccer League (NASL) won. De drie adidas strepen op de schouders zijn ook navy blauw en dit geldt ook voor het adidas performance logo op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor BELL. Zowel adidas als BELL zijn al sinds de toetreding van de club tot de Major League Soccer in 2011 verbonden aan de voetbalclub. Ook dit tenue is weer uitgerust met verschillende details. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt een label met daarin de tekst: ''The Village of Vancouver.'' Ook dit is een bijnaam van de club. De onderkant van het tenue bevat het oude clublogo van de club. Dit logo is met name bekend van de voetbalshirt van de jaren '70. De linkermouw is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge en deze badge heeft dezelfde kleuren als het tenue.

Het Vancouver Whitecaps uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas stripes. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie en zijn ook uitgerust met lichtblauwe accenten. Zoals alle tenues van adidas zijn ook de nieuwe Vancouver Whitecaps voetbalshirts 2021-2022 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in het materiaal van de tenues en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Vancouver Whitecaps tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kadhim, Cavallini, Montero, Teibert, Khmiri, Dajome, Nerwinski, Raposo en nog meer spelers.

Vancouver Whitecaps voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Vancouver Whitecaps thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf medio april bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) & heeft een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere Major League Soccer voetbalshirts. 

Bestel het nieuwe Vancouver Whitecaps voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel! 

 Vancouver Whitecaps thuisshirt 2021-2022