6 februari 2018

Vancouver Whitecaps FC uitshirt 2018-2019

De Canadese voetbalclub Vancouver Whitecaps FC heeft, in samenwerking met het Duitse sportmerk adidas, het nieuwe uitshirt voor 2018 en 2019 gepresenteerd. De spelers van de Vancouver Whitecaps zijn in dit nieuwe ontwerp te zien tijdens de uitwedstrijden in de MLS. Het shirt wordt de komende twee seizoenen gedragen. Dit jaar wordt er door adidas en de Vancouver Whitecaps geen nieuw thuistenue gepresenteerd. Hierdoor zijn de spelers van de club in de thuiswedstrijden te bezichtigen in het witte thuistenue, waarmee vorig seizoen de play-offs werden gehaald. Adidas is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor alle ontwerpen van de voetbalshirts in de Major League Soccer. Het Duitse merk is namelijk kledingsponsor van alle clubs in de Amerikaanse competitie. Check hieronder de details van het nieuwe Vancouver Whitecaps FC uitshirt 2018-2019.

Vancouver Whitecaps FC uit shirt en tenue 2018-2019

Het Vancouver Whitecaps FC uitshirt voor 2018 en 2019 heeft een typisch adidas design. De basiskleur van het shirt is donker grijs. Deze donker grijze kleur lijkt bijna zwart. Verder vallen de zilveren accenten die het shirt heeft op. Deze zilveren accenten zijn te zien bij de 3 bekende adidas strepen op de schouders van het shirt. Ook komt het zilver terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. In de klassieke V-hals is een stijlvol zilver randje te zien. Ook het logo van adidas op de rechter borst is zilver van kleur. Op de linker borst is het logo van Vancouver Whitecaps FC terug te vinden. Opvallend is dat voor het logo niet de originele blauw/witte clubkleuren zijn gebruikt, maar ook hier komt de zilveren kleur terug en zelfs op de MLS badge op de mouw van het shirt is gebruik gemaakt van het zilveren accent. In de kraag van het shirt staat de tekst ‘’Our All. Our Honour.’’ Dit om de spelers er aan te herinneren waar ze voor staan, iedere keer dat ze het shirt aantrekken. Op de achterkant van het shirt staat ook het Canadese esdoornblad. De club uit Vancouver laat hiermee zien dat zij uit Canada komen en hier ook trots op zijn. Op de voorkant van het nieuwe uitshirt zit een driehoekig motief. Deze driehoek symboliseert de eenheid tussen de fans, de stad en de club. Dit driehoek motief is ook gebruikt door het nationale elftal van Spanje tijdens het EK 2016. De hoofdsponsor van de club is Bell. Deze naam is ook terug te zien op de voorkant van het shirt.

Het uittenue van de club wordt gecompleteerd door een donker grijze voetbalbroek en grijze voetbalkousen. Zoals bij ieder adidas tenue is ook bij dit shirt gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Dit zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf nu is het mogelijk spelers zoals Nigel Reo-Coker, Pedro Morales, Kenny Miller en alle andere spelers van ‘The Caps’ te zien schitteren in het nieuwe uittenue.

De thuiswedstrijden van de club uit Vancouver worden gespeeld in het shirt van 2017. Dit gaat om een klassiek wit thuisshirt. Bij het thuisshirt zie je de clubkleuren blauw/wit ook goed terugkomen.

Vancouver Whitecaps FC voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt van Vancouver Whitecaps FC kan je vanaf medio februari 2018 in de onderstaande shop kopen. De prijs van het voetbalshirt is ongeveer € 84,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Check in deze shop ook andere voetbalshirts van de Major League Soccer clubs! Directe levering gegarandeerd!

Scoor alle MLS voetbalshirts exclusief In deze SHOP!