Vancouver Whitecaps FC thuisshirt 2019-2020

Vancouver Whitecaps heeft in samenwerking kledingsponsor adidas het nieuwe thuisshirt voor 2019 en 2020 gelanceerd. In dit nieuwe thuisshirt speelt de club uit Canada de thuiswedstrijden in de Major League Soccer gedurende komende twee seizoenen. Vancouver Whitecaps speelt haar thuiswedstrijden in het BC Stadium en coach van de Canadezen is Marc Dos Santos. Zoals van alle clubs in de Amerikaanse competitie is adidas verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Vancouver Whitecaps tenues. Check hieronder het design van het nieuwe thuisshirt.

Het nieuwe Vancouver Whitecaps voetbalshirt voor 2019-2020 heeft een heerlijk retro design. Het shirt is overwegend wit en bevat een v-hals met navy blauwe polo kraag. Verder is het shirt uitgerust met een brede navy blauwe band over het midden van het shirt en deze wordt zowel aan de bovenkant als de onderkant geflankeerd door een licht blauwe en donker blauwe band. Deze band loopt ook op de achterkant van het tenue door. Op de borst van het nieuwe tenue prijken de logo’s van de club en Vancouver Whitecaps FC. De rechter mouw bevat een badge van een blad. In dit rode blad is de tekst: ‘’1979 CHAMPION’’ verwerkt, verwijzend naar het kampioenschap van de club in 1979. De andere mouw van het shirt is uitgerust met de officiële MLS badge. Deze badge is geheel in stijl van de clubkleuren van de Canadese club. Hoofdsponsor BELL versiert het midden van het tenue en verder is het voetbalshirt aan de onderkant uitgerust met een speciale badge van het logo van de club in 1979. In de jaren ’80 speelden Nederlandse spelers als Hans Bongers, Ruud Krol en Frans Thijssen bij de Canadese club.

Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Vancouver Whitecaps FC draagt hetzelfde uitshirt als vorig seizoen. Uiteraard zijn deze tenues uitgerust met de adidas Climalite technologie. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Alphonso Davies, Kendall Waston, Cristian Techera en andere sterspelers.

Helaas is het lastig de Vancouver Whitecaps FC tenues te verkrijgen in Europa. Wil je andere MLS voetbalshirts of t-shirts kopen? Check het dan in deze winkel

of check het vette retro shirt in deze winkel!