7 februari 2017

Vancouver Whitecaps thuisshirt 2017-2018

De Major League Soccer begint bijna weer! Vanaf 3 maart vangt de Amerikaanse competitie weer aan. Dat betekent dat alle clubs weer een nieuw voetbalshirt lanceren. Vandaag maakten adidas en de Vancouver Whitecaps het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018 bekend. In dit nieuwe shirt speelt Vancouver Whitecaps de MLS thuiswedstrijden in het BC PLACE STADIUM in Vancouver. Zoals van alle teams in de Amerikaanse competitie is adidas de kledingsponsor van ''the caps''. Lees hieronder alles over het design van het nieuwe trikot van de club!

Wil je een Major League Soccer shirt kopen? Check dan alle shirts in deze SHOP of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Vancouver Whitecaps regenboog shirt en tenue 2017

Het nieuwe Vancouver Whitecaps shirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de licht blauwe driehoeken over het shirt. Om deze reden wordt het shirt ook wel het ''regen voetbalshirt'' genoemd. Dit design is geïnspireerd door de bijnaam van de stad Vancouver, welke ook wel bekend staat als ''regenachtige stad.''. Verder bevat het nieuwe tenue van de Canadese club navy blauwe accenten. Deze navy blauwe accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en de v-hals. Bovendien zijn de adidas trademark strepen, welke alleen aanwezig zijn op de schouders, navy blauw. Zoals we van alle MLS voetbalshirts gewend zijn, staat ook het shirt van Vancouver Whitecaps bol van details. Zo staat aan de linker onderkant van het shirt de tekst: ''SINCE 1974''. Dit verwijst naar het oprichtingsjaar van de de club. Beide mouwen zijn uitgerust met een officiële MLS badge, welke geheel in stijl is van de clubkleuren en het shirt van ''Blue & White''. De achterkant van het trikot bevat net onder de kraag de vlag van Canada. De binnenkant van de kraag bevat de leus van de club: ''Our all. Our honour.'' Verder prijken de logo's van adidas en de club op de borst en staat hoofdsponsor BELL op het midden van het shirt.

Vancouver -white -caps -tenue -2017

Het nieuwe tenue van Vancouver Whitecaps wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten navy blauwe adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en het Duitse sportmerk. De kousen van het nieuwe tenue hebben dezelfde kleurencombinatie. Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe tenues van Vancouver Whitecaps uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze shirts schitteren sterren als Manneh, Waston, Hurtado, Perez en andere spelers.

Vancouver -white -caps -regen -shirt -2017

Vancouver Whitecaps voetbalshirt kopen

Het nieuwe Vancouver Whitecaps shirt voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

 Vancouver -white -caps -shirt -2017