1 februari 2016

Vancouver Whitecaps uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Vancouver Whitecaps uitshirt voor 2016 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Canadese club. In deze voetbalshirts speelt Vancouver Whitecaps de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2016. Adidas en de club hebben dit seizoen slechts één nieuw voetbalshirt gelanceerd. De club uit Vancouver speelt haar thuiswedstrijden namelijk in hetzelfde shirt als vorig seizoen. Het design van het nieuwe uitshirt van de club is speciaal!

Het nieuwe voetbalshirt van Vancoucer Whitecaps wordt gekenmerkt door de horizontale banen in verschillende tinten blauw. De bovenkant van het shirt is lichter blauw en naar de onderkant loopt het shirt over in een helder blauwe kleur. Bovendien is in deze banen een driehoek verwerkt. Deze combinatie verwijst naar het logo van de club, maar ook naar de witte bergen in Vancoucer. Verder bevat het shirt een klassieke henley collar met navy blauwe tinten en knoopjes. Ook loopt er een strip over de mouwen in het donker blauw. De mouwen zijn licht blauw en worden afgesloten met een donker blauwe bies. De drie strepen van Adidas staan op de zijkanten van het voetbalshirt in het wit. De logo's van Adidas en de club staan op de borst en hoofdsponsor BELL staat op het midden van het shirt. De binnenkant van de kraag bevat nog een speciaal detail. Hierin staat namelijk het oprichtingsjaar van de club. Het nieuwe tenue van de Vancouver Whitecaps wordt gecompleteerd door een helder blauw voetbalbroekje met witte en licht blauwe details. Ook de kousen hebben dit design, waardoor het gehele tenue een zogenaamd ''sea to sky'' design heeft. In de stad Vancouver kan je niet alleen de besneeuwde gebergten vinden, maar ook de zee. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van de Vancouver Whitecaps en check ook het thuisshirt voor 2016.

Het nieuwe Vancouver Whitecaps voetbalshirt kan je vooralsnog nergens kopen, maar zijn vanaf medio april 2016 te koop in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts voor 2016-2017! Of check het unieke retro shirt van de club hier! 

Vancouver -whitecaps -voetbalshirt

Vancouver -whitecaps -2016-uitshirt