18 januari 2018

Universitario thuisshirt 2018-2019

De Peruviaanse club Universitario heeft een nieuwe kledingsponsor en een nieuw thuisshirt! In dit voetbalshirt speelt de club uit Lima haar thuiswedstrijden in het Estadio Monumental U gedurende 2018-2019. Vanaf dit seizoen is het Zuid Amerikaanse merk Marathon de kledingsponsor van de club uit Peru. Daarmee is het sportmerk de vervanger van Umbro. Marathon en Universitario tekenden een contract voor de duur van vier seizoenen, waardoor de club in ieder geval tot en met 2022 in de voetbalshirts van Marathon speelt. Check hieronder alle details van het shirt van 2018-2019!

Het nieuwe Universitario thuisshirt voor 2018-2019 heeft de bekende kleur. Het shirt is overwegend creme gekleurd. Daarnaast is het tenue uitgerust met rode accenten. Deze rode accenten komen terug in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De linker borst bevat het logo van de club en op de rechter borst is het embleem van kledingsponsor MARATHON verwerkt. De binnenkant van de kraag bevat een speciale tekst. Hierin staat de tekst ''NACION CREMA – 1924.'' De achterkant van het shirt bevat de tekst: ''PORQUE NO HAY PERU SIN LA U.'' Verder bevat het shirt weinig spannende accenten. Het tenue wordt gecompleteerd door een creme gekleurd voetbalbroekje met rode details. Deze kleuren komen ook weer terug op de kousen. Ben je op zoek naar het WK 2018 voetbalshirt van het nationale elftal van Peru, lees hier meer!

Het voetbalshirt van Universitario kan je vanaf maart 2018 kopen in deze online winkel! Het shirt heeft een prijs van ongeveer € 85,-. Check bovendien andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs! Directe levering gegarandeerd!