20 januari 2017

Universitario voetbalshirts 2017-2018

De Peruviaanse club Universitario heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 officieel gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt de club uit Lima de wedstrijden gedurende komend seizoen in de Peruviaanse competitie 2017 Copa Movistar of de Torneo Decentralizado de Futbol Profesional. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Monumental U en presenteerde tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt als uitshirt. Beide nieuws trikots van de Zuid Amerikaanse club hebben een vintage design, welke we van het van originele Engelse sportmerk gewend zijn. Check het hieronder!

Universitiaro thuis shirt en tenue 2017

Het nieuwe Universitario thuisshirt van 2017-2018 is overwegend wit met een rechte hals. Verder bevat het shirt verschillende rode accenten. Deze komen terug in een vlak over de schouders en een baan langs de zijkanten van het shirt. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is rood. Daarnaast is het shirt van Universitario uitgerust met fel rode accenten, welke te zien zijn in de bies aan de onderkant van de mouwen en op het vlak over de schouders. De logo's van Umbro en de club prijken op de borst. Zoals we het laatste jaar van het sportmerk gewend zijn, heeft Umbro ook aan de binnenkant van de nieuwe Universitario voetbalshirts de coordinaten van het stadion van de club verwerkt. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een rood broekje en rode kousen met fel rode en witte details.

Universitario -thuis -2017

Universitario uit shirt en tenue 2017

Het nieuwe Universitario uitshirt heeft een iets ander template, maar wel dezelfde kleuren als het thuisshirt. Dit shirt is rood en heeft een ronde, witte crew neck. De fel rode details komen terug in een diagonale baan over de schouders en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club en Umbro staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Verder is het shirt uitgerust met een speciale band aan de onderkant van het shirt, welke ruitjes bevatten.

Universitario -uit -shirt -2017

Helaas zijn de shirts van Universitario vooralsnog nergens te koop! Wil je andere shirts van Zuid Amerikaanse clubs kopen? Check dan deze online SHOP!