Universitario voetbalshirts 2021

De Peruviaanse voetbalclub Universitario heeft in samenwerking met kledingsponsor Marathon de nieuwe Universitario voetbalshirts 2021 gepresenteerd. In het nieuwe thuisshirt en uitshirt speelt ‘’La U’’ de wedstrijden in de Peruviaanse Liga 1 en de beker gedurende 2021. Sinds begin 2018 is Marathon de kledingsponsor van Universitario de Deportes en ook dit seizoen is het Zuid Amerikaanse sportmerk weer verantwoordelijk voor de tenues van de universiteitsclub.

Universitario thuisshirt 2021

Het Universitario thuisshirt 2021 is weer overwegend crème met verschillende rode accenten. Op de borst bevinden zich drie horizontale rode banen. De bovenste band is breder en heeft bovendien een lichtere tint rood dan de twee banen daaronder. Deze banen op de borst zijn een eerbetoon aan de spandoeken van de fans in het  Lolo Fernández Stadium en in het Monumental Stadium. Ook de v-hals van het tenue is rood, evenals de band net boven de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het logo van Marathon en de andere borst bevat het iconische U logo van de club. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt ook een speciaal logo van de club uit Lima. De kousen zijn zwart met aan de bovenzijde een witte en rode band.

Universitario uitshirt 2021

Het Universitario uitshirt 2021 is groen en wordt gekenmerkt door de dunne zilveren lijnen over het tenue. Deze lijnen vormen een doolhof. Het uittenue is uitgerust met een rechte hals met daaronder een crème driehoek. De logo’s van de club en Marathon staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en crème kousen met aan de bovenkant twee groene banen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Alonso, Novick, Urruti, Corzo, Valera en nog meer spelers.

Helaas kan je deze tenues vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar de tenues van het Peruviaanse voetbalelftal? Check deze exclusief in deze winkel! Directe levering!