23 mei 2016

Udinese voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe shirts van Udinese voor 2016-2017 zijn afgelopen weekend bekend gemaakt door de Italiaanse club en kledingsponsor HS. In deze shirts speelt Udinese de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende komend seizoen. Udinese eindigde afgelopen seizoen als vijftiende in de Serie A, waardoor het komend seizoen opnieuw actief zal zijn op het hoogste niveau van Italië. De club en de kledingsponsor lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt, 3e shirt en keepersshirt. We bespreken ze allemaal.

Udinese thuisshirt 2016-2017

Het Udinese thuisshirt voor 2016-2017 wordt zoals altijd gekenmerkt door de witte en zwarte verticale banen over het shirt. Dit jaar bevat het shirt bovendien blauwe details, welke vooral terug komt in het logo van kledingsponsor DACIA op het midden van het shirt en in de v-hals. De v-hals bevat bovendien een subtiele witte lijn. Het logo van kledingsponsor HS Football staat op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de club.  Het nieuwe thuistenue van Udinese wordt gecompleteerd door een zwart short met aan de zijkanten een witte strip. De kousen zijn zwart met een witte band op het midden. Daaronder bevinden zich flitsende blauwe strepen.

Udinese uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Udinese uitshirt voor 2016-2017 wordt opnieuw gekenmerkt door de horizontale banen over het shirt. Dit jaar hebben de banen twee verschillende tinten blauw. Ook dit shirt bevat een v-hals. De bies aan de onderkant van de mouwen van dit shirt is breed en wit. De logo's van HS, de club en DACIA staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een blauw short met aan de onderkant een brede witte band. De kousen zijn geheel blauw. Udinese heeft dit jaar ook een 3e shirt. Deze heeft hetzelfde design als de uitshirts, maar bevatten in plaats van blauwe horizontale banen, witte en grijze banen. Het short van dit tenue is geheel wit, evenals de kousen.

Udinese keepersshirt

Udinese en HS hebben twee verschillende keepersshirts gelanceerd voor 2016-2017. Beide keepersshirts worden gekenmerkt door het design van omgekeerde v's over het gehele shirt. Het ene shirt is overwegend groen en het andere shirt overwegend oranje. De broekjes en kousen hebben dezelfde kleuren en de logo's van HS, DACIA en de club staan weer op dezelfde plek. Check hieronder de foto's van de nieuwe Udinese voetbalshirts voor 2016-2017, waarin sterren als  Badu, Zapata, Thereau en Kadhim komend seizoen schitteren.

Udinese voetbalshirt kopen

De nieuwe Udinese voetbalshirts voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli 2016 kopen in de online shop van Subside Sports en vanaf nu in de clubshop. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen!

Udinese -voetbalshirts -2016-2017