11 augustus 2015

Udinese voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Udinese zijn inmiddels officieel gelanceerd door de Italiaanse club en kledingsponsor HS. In deze voetbalshirts speelt Udinese de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Udinese speelt dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau in Italië. Het ontliep afgelopen seizoen maar net degradatie en bereikte een zestiende plek. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Friuli in Udine. Kledingsponsor van de club is het merk HS en hoofdsponsor van de Italiaanse club is Dacia. De club heeft tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club officieel gelanceerd.

Udinese voetbalshirt 2015-2016

Het nieuwe Udinese thuisshirt 2015-2016 wordt zoals elk seizoen gekenmerkt door de zwarte en witte verticale banen over het shirt. Dit seizoen bevat het shirt ook blauwe en gele accenten. De v-hals van het shirt is blauw en de binnenkant van de kraag bevat een blauwe en gele strip. Deze strip komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het shirt bevat ook twee banen in de kleuren blauw en geel. Op de linker borst staat het logo van de club en de andere borst bevat het logo van kledingsponsor HS. Hoofdsponsor DACIA versiert het midden van het Udinese voetbalshirt. Het nieuwe thuistenue van Udinese wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Het nieuwe Udinese uitshirt voor 2015-2016 is overwegend blauw en hierin komen ook weer gele accenten terug. De v-hals van het shirt is geel, evenals de bies aan de onderkant van de mouwen en de baan aan de onderkant van het shirt. Het meest opvallende aan het nieuwe uitshirt zijn de flitsende gele strepen over de zijkanten van het shirt. De logo's van HS, de club en DACIA staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en het nieuwe Udinese tenue wordt gecompleteerd door een zwart short en kousen. Ook heeft de club uit Udine dit seizoen een 3e shirt. Deze heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar is dan wit met zwarte accenten. Check hieronder de foto's van het nieuwe Udinese thuisshirt, uitshirt, 3e shirt en de nieuwe keepersshirts voor 2015-2016. In de nieuwe voetbalshirts schitteren sterren als Di Natale, Kone en Badu. 

Helaas weten wij niet of het Udinese voetbalshirt ergens online te koop is. Wel zijn er veel andere Serie A voetbalshirts te koop in de online voetbalshop van Subside Sports!

Geef hieronder je mening over de Udinese voetbalshirts!

Udinese -voetbalshirts -2015-2016