8 december 2016

Tunesië voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van Tunesië zijn afgelopen week officieel gelanceerd door de voetbalbond van het land en kledingsponsor Uhlsport. In deze shirts speelt het nationale elftal van Tunesië de wedstrijden tijdens de Afrika Cup van 2017 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens de Afrika Cup, welke in januari 2017 plaats vindt in Gabon, is Tunesië ingedeeld in poule B met Algerije, Senegal en Zimbabwe. De voetbalbond van Tunesië maakte in samenwerking met kledingsponsor Uhlsport zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als keepersshirt bekend. We bespreken de designs van de nieuwe shirt van Les Aigles de Carthage (De Adelaars van Carthago) hieronder.

Tunesië thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Tunesië voor 2017-2018 is overwegend wit en bevat rorde details. Deze rode details komen terug in de v-hals en in een baan aan de zijkanten van het shirt. Bovendien bevatten het shirt van Tunesië flitsende vlakken ter hoogte van de schouders. Deze bevatten een zogenaamde gradient print. Op de borst prijken de logo's van het Duitse sportmerk Uhlsport en de voetbalbond van het land: Fédération Tunisienne de Football (FTF). Het nieuwe Tunesië tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met rode details. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Tunesië uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Tunesië heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is geheel rood en bevat donker rode details in een band aan de zijkanten van het shirt. Deze donker rode details komen ook weer terug in de v-hals en in de bies en ook dit shirt bevat het gradient design ter hoogte van de schouders. Het tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Tunesië heeft de komende jaargang ook een 3e tenue. Ook dit tenue heeft hetzelfde template als de andere shirts, maar is grijs met zwarte details.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Tunesië voetbalshirts en tenues voor 2017-2018! Hierin schitteren vanaf nu spelers als Abdennour, Msakni, Akaïchi, Saihi, Sassi, Khazri en nog meer spelers.

De nieuwe shirts van Tunesië kan je vooralsnog nergens kopen! Wil je het nationale elftal van Tunesië toch aanmoedigen? Check dan de shirts in deze SHOP!

Tunesie -voetbalshirts -2017-2018

Tunesie -voetbalshirt -2017