Tunesië voetbalshirts 2020-2021

Het nationale voetbalelftal van Tunesië draagt vanaf deze maand nieuwe voetbalshirts. Vandaag lanceerden de voetbalbond en kledingsponsor Kappa de nieuwe Tunesië tenues 2020-2021. De nieuwe collectie bevat zowel een thuisshirt als een uitshirt. Deze voetbalshirts worden door ''Les Aigles de Carthage'' gedragen tijdens de oefeninterlands en kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Kappa is verantwoordelijk voor het design en de productie van de Tunesië tenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2019 de kledingsponsor van het nationale elftal.

Tunesië thuisshirt 2020-2021

Het Tunesië thuisshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend wit en bevat een all-over print van ruiten. Deze ruiten vormen samen de kop van het adelaar, welke verwijst naar de adelaar uit het logo van de Tunesische voetbalbond. Verder bevat het tenue ook rode accenten. De V-hals van het Tunesië thuisshirt is rood en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het Tunesië thuisshirt zijn rood. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Kappa en de linkerborst bevat het logo van de voetbalbond van het land, de Fédération Tunisienne de Football (FTF). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen een rode band. De kousen zijn ook wit met op het midden de initialen van de voetbalbond.

Tunesië uitshirt 2020-2021

Het Tunesië uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel rood en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit tenue bevat een all-over print van ruiten, die samen de adelaar vormen. De band aan de onderkant van de mouwen en de V-hals zijn wit en dit geldt ook voor de logo's van Kappa. Het uittenue van Tunesië wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Tunesië voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Khazri, Sassi, Msakni, Maaloul, Sliti en andere sterspelers.

Tunesië voetbalshirt bestellen

De nieuwe Tunesië voetbalshirts 2020-2021 van Kappa kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen beschikbaar voor volwassenen en hebben een prijs van € 84,95.  Ben je op zoek naar andere merchandising, zoals goedkope t-shirts of hoodies van Tunesië? Check dat dan ook exclusief in deze winkel! Directe levering!

Bestel je Tunesië shirt altijd in deze SHOP!