Tunesië voetbalshirts Afrika Cup 2022

De Tunesische voetbalbond en kledingsponsor Kappa hebben de nieuwe Tunesië Afrika Cup 2022 voetbalshirts gelanceerd. In deze tenues speelt Tunesië de Afrika Cup wedstrijden en een aantal andere wedstrijden in 2022. Tunesië neemt het in de Afrika Cup, dat van 9 januari tot 6 februari plaats vindt in Kameroen, op tegen Mali, Gambia en Mauritanië. Wanneer Tunesië zich plaatst voor het WK in Qatar, dan lanceren Kappa en de voetbalbond weer nieuwe tenues. Kappa is sinds begin 2019 kledingsponsor van het nationale elftal.

Tunesië thuisshirt 2022

Het Tunesië thuisshirt 2022 is weer volledig rood en bevat een all-over print van geometrische vormen. De Arabische kaligrafie is in het materiaal van het tenue verwerkt en is een eerbetoon aan de cultuur van het land. Dit patroon bevindt zich zowel op de voorkant als achterkant van de Tunesië voetbalshirts. Verder heeft het Tunesië tenue opvallend veel kenmerken van de vorige versie van het thuisshirt. Het voetbalshirt bevat een ronde, witte hals en ook de band aan de onderzijde van de mouwen is wit. Op de rechterborst prijkt het Kappa omni logo en de linkerborst bevat de badge van de Tunesische voetbalbond, de Fédération Tunisienne de Football (FTF). In de nek op de achterzijde van de voetbalshirts staat de vlag van het Afrikaanse land. Het tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten het Kappa omni logo en op de rechterpijp het logo van de voetbalbond. De kousen zijn rood met aan de bovenzijde een witte band en op het midden de initialen van de voetbalbond: FTF.

Tunesië uitshirt 2022

Het Tunesië uitshirt 2022 is overwegend wit en bevat dezelfde all-over print als het thuistenue, maar dan in een andere tint wit. Alle details op het tenue zijn rood. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn rood, evenals het logo van Kappa op de borst en de mouwen. Ook dit tenue bevat in de nek de vlag van het land. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten het logo van Kappa in het rood. De kousen van het tenue zijn wit met aan de bovenkant een rode band en op het midden de initialen van de voetbalbond in het rood. Zoals alle tenues van Kappa zijn de voetbalshirts van het Tunesische voetbalelftal uitgerust met de Kappa Hydroway technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Tunesië Afrika Cup 2022 voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Khazri, Msakni, Dräger, Maaloul, Jaziri, Sassi en nog meer spelers.

Tunesië voetbalshirt bestellen

De nieuwe Kappa Tunesië voetbalshirts 2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95 en voor volwassenen € 84,95. Ben je op zoek naar andere merchandising, zoals goedkope t-shirts of hoodies van Tunesië? Check dat dan ook exclusief in deze winkels! Directe levering!

Bestel je Tunesië voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of deze SHOP! 

Tunesië Afrika Cup voetbalshirt 2022

Tunesië voetbalshirt Afrika Cup 2022

Tunesië uitshirt 2022