23 november 2020

Espérance Tunis voetbalshirts 2021

De Tunesische voetbalclub Espérance Tunis heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe Espérance Tunis voetbalshirts 2021 gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt de club de Tunesische Nationala A, de beker en de Afrikaanse Champions League gedurende 2021. De club die haar thuiswedstrijden speelt in het Olympisch Stadion werd afgelopen seizoen voor de vierde opéénvolgende keer kampioen van Tunesië. Sinds de zomer van 2017 is Umbro de kledingsponsor van de Tunesische club en ook dit jaar is het Engelse sportmerk verantwoordelijk voor het design en de productie van de club.

Espérance Tunis thuisshirt 2021

Het Espérance Sportive Tunis thuisshirt 2021 wordt dit jaar gekenmerkt door de brede gele verticale banen over het voetbalshirt. De body van het voetbalshirt is uitgerust met drie gele banen en twee rode banen. De rode banen worden bovendien geflankeerd door een dunnere rode lijn. Verder bevat het thuistenue van ''Mkachkha'' een all-over print. Dit betreft een print van een Tunesisch reliëf. Het thuisshirt is verder uitgerust met een combinatie van een diagonale en rechte hals. De zijkanten en achterkant van de hals is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderzijde van de mouwen. De rechterborst bevat het Umbro logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven het logo staan drie sterren en onder het logo vier sterren. De drie sterren verwijzen naar de dertig kampioenschappen van de club en de vier sterren verwijzen naar het vier keer winnen van de Afrikaanse Champions League. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rood/gele kousen.

Espérance Tunis uitshirt 2021

Het Espérance Tunis uitshirt 2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is geheel paars. Dit voetbalshirt bevat dezelfde all-over print als het thuisshirt. Ook dit voetbalshirt bevat een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. De zijkanten en achterkant van de hals zijn goud, wat ook de kleur is van de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van de club en Umbro op de borst van het tenue bevatten gouden details. Het voetbalbroekje en de kousen van het nieuwe uittenue van Espérance Tunis zijn ook paars met gouden details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van de club. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Elhouni, Ben Khalifa, Kenissi, Bonsu en andere spelers.

De nieuwe Espérance Tunis voetbalshirts 2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de club? Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het dan exclusief in deze fanshop! 

Espérance Tunis thuisshirt 2021

Esperance Tunis uitshirt 2021