Tunesië voetbalshirts 2024-2025

De nieuwe Tunesië Afrika Cup 2024 voetbalshirts zijn vandaag officieel gepresenteerd door de nationale voetbalbond en kledingsponsor Kappa. In deze tenues speelt het Tunesische voetbalelftal de Afrika Cup 2024 wedstrijden en de andere interlands tijdens de periode 2024-2025. De Afrika Cup vindt dit jaar plaats in Ivoorkust en in de poulefase van het toernooi nemen de ‘’Adelaars van Carthago’’ het op tegen Mali, Namibië en Zuid-Afrika in poule E. Ook dit jaar is Kappa weer de producent van de Tunesië tenues. Deze functie heeft het van origine Italiaanse sportmerk sinds 2018.

Tunesië thuisshirt 2024-2025

De Tunesië voetbalshirts 2024-2025 zijn een eerbetoon aan het amfitheater El Djem/Colosseum van Thysdrus, gelegen in de Tunesische stad El Djem. Het amfitheater stamt uit 238 na Christus en is na een renovatie nog steeds intact. Zowel het Tunesië thuisshirt als het uitshirt bevatten een all-over print van de koepel van het theater, dat sinds 1979 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het Tunesië thuisshirt is verder overwegend rood en bevat een polokraag met knoopjes. De rechterborst en de mouwen bevatten het Kappa logo in het wit.  en de linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond, de Fédération Tunisienne de Football (FTF). De logo’s betreffen iriserende logo’s. Wanneer hier licht op schijnt, komen alle kleuren van de regenboog tevoorschijn. Het Tunesië. De band aan de onderkant van de mouwen is wit. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode sokken met witte accenten.

Tunesië uitshirt 2024-2025

Het Tunesië uitshirt 2024-2025 is wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit voetbalshirt bevat een all-over print van de koepel van het amfitheater van El Djem. De polokraag van dit voetbalshirt is rood en de band aan de onderkant van de mouwen ook. Het opvallende aan het uitshirt is dat het logo van Kappa ook wit is, waardoor deze bijna niet zichtbaar is. Het Tunesië thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken met contrasterende details.

Tunesië 3e shirt 2024-2025

Het Tunesië 3e voetbalshirt 2024-2025 is een eerbetoon aan een ander monument op de werelderfgoedlijst van UNESCO, namelijk aan Sidi Bou Said. Dit is een klein plaatsje in het noorden van Tunesië. De stad kent een opvallende architectuur met blauwe en witte huizen met mozaïeken. Het Tunesië 3e shirt is dan ook blauw met een all-over print, die refereert ana de traditionele mozaïeken in Sidi Bou Said. De blauwe kleur van het voetbalshirt is geïnspireerd door de Middellandse Zee. In de band aan de onderkant van de mouwen is ook een speciaal patroon verwerkt. Dit betreft een print die verwijst naar de bougainvillea, de bloem die onderdeel is van het logo van het Tunesische plaatsje en symbool staat voor bescherming. Ook dit voetbalshirt bevat een polokraag en de logo’s van de voetbalbond en Kappa staan op dezelfde plek als op de andere twee tenues. Het alternatieve uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken met contrasterende accenten.

Tunesië voetbalshirt bestellen

De Kappa Tunesië voetbalshirts 2024-2025 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) zijn de voetbalshirts € 89,95. In deze winkels kun je de Tunesië tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!

Tunesië voetbalshirts 2024-2025
Tunesië voetbalshirts 2024-2025
Tunesië voetbalshirts 2024-2025
Tunesië voetbalshirts 2024-2025