Espérance de Tunis voetbalshirts 2020

De Tunesische club Espérance de Tunis heeft speciaal ter gelegenheid van het WK voor clubteams nieuwe voetbalshirts gelanceerd. Afgelopen weekend werd de club in de kwartfinale van het toernooi uitgeschakeld door Al-Hilal. In dit tenue speelt de club uit Tunesië bovendien de wedstrijden in de voetbalcompetitie van Tunesië en de Afrikaanse Champions League. Umbro is al een aantal jaar verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues van Espérance de Tunis.

Espérance de Tunis thuisshirt 2020

Het Espérance de Tunis thuisshirt voor 2020 wordt gekenmerkt door de verticale, gele en rode banen over de voorkant van het tenue. De gele banen zijn daarnaast uitgerust met een design van dunne, rode stippen aan de onderkant van het tenue. Verder bevat het voetbalshirt een ronde hals met aan de zijkanten een zwarte band. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. De schouders van het tenue van Espérance bevatten een speciale taping, waarin het Umbro logo is verwerkt. Het logo van de Engelse kledingsponsor staat ook op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo van de club uit Tunesië staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de meer dan 20 (29) kampioenschappen van de club. De vier sterren onder het logo verwijzen naar het vier keer winnen van de CAF Champions League (1994, 2001, 2018 en 2019). Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en rood/gele kousen.

Espérance de Tunis uitshirt 2020

Het Espérance de Tunis uitshirt voor 2020 is overwegend blauw en bevat een all-over graphic print over het tenue. Deze print bestaat uit geometrische vormen en is geïnspireerd door het logo van kledingsponsor Umbro. Het tenue is daarnaast uitgerust met een V-hals. De logo's van de club en Umbro staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen. Daarnaast heeft de Tunesische club heeft daarnaast een alternatief uitshirt of 3e shirt. Dit tenue is geheel zwart met gele logo's. Ook dit tenue bevat een taping over de schouders, waarin het Umbro logo is verwerkt. Daarnaast is het 3e shirt uitgerust met een V-hals. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Espérance de Tunis tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Khenissi, Mbarki, Badri, Bonsu, Jouini en nog meer spelers.

Helaas kun je de nieuwe Espérance de Tunis tenues nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere nieuwe voetbalshirts voor 2020-2021? Check het in deze winkel! Directe levering!