12 juni 2019

Tunesië voetbalshirts 2019-2021

Kappa heeft de nieuwe Tunesië voetbalshirts voor de periode 2019-2020 officieel bekend gemaakt. Het Italiaanse sportmerk is vanaf nu kledingsponsor van het Tunesische voetbalelftal. In het nieuwe voetbalshirt speelt het land de Afrika Cup 2019 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Tijdens de Afrika Cup in Egypte neemt het Tunesische voetbalelftal het op tegen Mali, Mauritanië en Angola in poule E. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van het keurkorps van bondscoach Faouzi Benzarti. 

Tunesië thuisshirt 2019-2021

Het nieuwe thuisshirt van''Les Aigles de Carthage'' (de Adelaars van Carthago) heeft een opvallend design. Het Tunesië voetbalshirt van Kappa is overwegend wit en bevat een all-over camouflage print. Deze print bestaat uit ruiten en andere geometrische vormen. Verder is het tenue uitgerust met rode accenten. De bies aan de onderkant van de mouwen is rood en hetzelfde geldt voor de v-hals van het nieuwe voetbalshirt van het Tunesische voetbalelftal. Op de rechter borst prijkt het embleem van Kappa en dit logo staat ook op beide mouwen. Het Italiaanse sportmerk en de voetbalbond van Tunesië tekenden een contract voor de duur van vier jaar. Waardoor Kappa in ieder geval tot 2022 de tenues van de vertegenwoordigende elftallen verzorgt. Kappa nam het stokje over van het Duitse sportmerk Uhlsport, dat sinds 2017 kledingsponsor was. De linker borst is uitgerust met het embleem van de Tunesische voetbalbond, de FTF (Fédération Tunisienne de Football). Het nieuwe Tunesië thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte details.

Tunesië uitshirt en 3e shirt 2019-2021

Het Tunesië uitshirt voor de Afrika Cup heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is rood met dezelfde print van geometrische vormen. Dit voetbalshirt is uitgerust met een toelopende v-hals in het rood/wit. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook wit en de logo's van de voetbalbond en Kappa staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met witte details. Tunesië draagt komende jaargang ook een derde tenue. Dit voetbalshirt is zwart en bevat een iets andere all-over print. Deze print bestaat wel weer uit geometrische vormen, maar bevatten ook nog een extra detail. Deze vormen namelijk de kop van een adelaar en dit verwijst weer naar de bijnaam van het voetbalelftal. Ook dit shirt is uitgerust met een v-hals en een rode bies aan de onderkant. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met rode details. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Tunesië tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Msakni, Khazri, Sassi, Ben Youssef, Bronn, Abdennour en andere spelers.

Tunesië voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Tunesië tenue van Kappa kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen beschikbaar voor volwassenen en hebben een prijs van € 84,95.  Ben je op zoek naar andere merchandising, zoals goedkope t-shirts of hoodies van Tunesië? Check dat dan ook exclusief in deze winkel! Directe levering!

Bestel je Tunesië shirt altijd in deze SHOP!