Toulouse voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Franse club Toulouse zijn vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Joma. Zowel het nieuwe thuis- als uitshirt voor het seizoen 2018-2019 zijn uitgebracht. Door een matig seizoen heeft Toulouse zich maar nipt weten te handhaven op het hoogste niveau in Frankrijk. Dit betekent echter wel dat de nieuwe voetbalshirts aankomend seizoen te zien zijn tijdens de Ligue 1, Coupe de la France en Coupe de la Ligue. De thuiswedstrijden in deze toernooien worden gespeeld in het Stadium Municapel. Dit stadion biedt plaats aan 35.000 supporters. Deze supporters hopen aankomend seizoen een beter Toulouse te zien en niet meer in spanning hoeven te zitten tijdens de strijd tegen degradatie. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Toulouse? Check de details hieronder!

Toulouse thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Toulouse wordt net als ieder seizoen gekenmerkt door de bekende kleuren paars en wit. Ook dit seizoen bestaat het shirt weer uit deze twee kleuren. De basiskleur van het nieuwe thuisshirt is paars en wordt versierd met witte en enkele gele details. Het nieuwe thuisshirt van Toulouse is uitgerust met een klassieke polo kraag. Deze kraag heeft echter gele kleur op de plek waar ook de knopen te zien zijn. De biesjes aan de onderkant van beide mouwen hebben ook een subtiele gele rand. Op de mouwen van het shirt is de bekende “J” van Joma te zien. Deze is wit van kleur. Ook op de rechterkant van de borst staat het logo van kledingmerk Joma. Op de linkerkant van de borst prijkt het nieuwe clublogo van de Franse club. Toulouse heeft namelijk voor het seizoen 2018-2019 een nieuw clubwapen gelanceerd. Deze heeft veel weg van het logo van de Engelse topclub Manchester City. De voorkant van het shirt is erg druk. Dit komt omdat op de rechterbovenkant de sponsor LP te vinden is, terwijl de trotse hoofdsponsor Triangle terugkomt op het midden van het thuisshirt. Het interessant thuistenue van Toulouse wordt gecompleteerd door een paarse broek en paarse voetbalkousen. Hierop komen de uitingen van Toulouse en Joma ook weer terug.

Toulouse uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Toulouse is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de Franse club. De basiskleur van het uitshirt is echter wit. Verder wordt het shirt compleet gemaakt met paarse details. Hiermee komen de clubkleuren van Toulouse terug in het uitshirt van de Fransen. De kraag van het uitshirt is een polo kraag. Deze is wit met paarse details. Het logo van Joma op de mouwen van het shirt is ook paars van kleur. De biezen aan de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met de Franse vlag. Op rechterborst van het shirt staat de J van Joma, terwijl op de linkerkant van het shirt het logo van Toulouse prijkt. De sponsoruitingen van LP en Triangle staan op dezelfde plaats als bij het thuisshirt en zijn beide paars van kleur. Het nieuwe uittenue van Toulouse wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen en ook hierop zijn de uitingen van club en sponsor te vinden.

Toulouse voetbalshirts bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Toulouse is vanaf medio augustus 2018 te koop in de onderstaande webshop. In deze webshop is het mogelijk om de voetbalshirts van vele Franse clubs te bestellen. Bij al deze shirts heeft u de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer uit de Franse Ligue 1. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Franse Ligue 1 voetbalshirt in DEZE SHOP