29 juni 2015

Toulouse FC voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Franse club Toulouse FC voor 2015-2016 zijn vandaag officieel gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt de nummer 17 van afgelopen seizoen de Ligue 1 en Coupe de Ligue wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Thuishaven van de club is het Municipal Stadion in Toulouse. Toulouse FC heeft tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt gelanceerd.

Toulouse FC thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Toulouse FC thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door de brede paarse en witte verticale banen over het shirt. De mouwen zijn overwegend paars met aan de onderkant subtiele dunne horizontale witte en paarse lijntjes. Dit design komt ook weer terug in de kraag. Bovendien bevat het shirt een kleine v-hals. Kledingsponsor JOMA staat zowel op de mouwen als op het midden van de borst. Op het midden van de borst staat ook het logo van de club en hoofdsponsor TRIANGLE INTERIM versiert het midden van het Toulouse FC thuisshirt. De linker borst is uitgerust met het logo van subsponsor LP Promotion. Het nieuwe thuistenue van Toulouse FC wordt gecompleteerd door een paars short met daarop de logo's van de club en het Spaanse sportmerk JOMa. De kousen zijn paarst en bevatten een witte band aan de bovenkatn. Bovendien staan op de kousen de initialen van de club en de naam van het Spaanse sportmerk.

Toulouse -FC-thuisshirt -2015-2016

Toulouse FC uitshirt 2015-2016

Toulouse FC en JOMA hebben ook het uitshirt voor komend seizoen gelanceerd. Dit voetbalshirt is bijna geheel wit en bevat een gevouwen paarse kraag met een v-hals, welke een dunne subtiele witte lijn bevat. Verder heeft het nieuwe uitshirt van Toulouse FC een vrij simpel design. De logo's van JOMA, de club, de hoofdsponsor en subsponsor LP Promotion staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een wit short met paarse accenten en witte kousen met aan de bovenkant een paarse band.

Toulouse -FC-uitshirt -2015-2016

Toulouse FC 3e shirt 2015-2016

Toulouse en JOMA hebben ook een 3e shirt gelanceerd voor 2015-2016. Dit alternatieve uitshirt zal vooral gedragen worden in de uitwedstrijden van de Franse beker, de Coupe De Ligue. Het 3e shirt heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar is geheel zwart met roze accenten. Zo bevat de v-hals een subtiele roze lijn en zijn de logo's van JOMA, Triangle Interim en LP Promotion in het roze afgebeeld op het shirt. Ook het logo van Toulouse FC is roze, evenals een dunne lijn over de zijkanten van het shirt en aan de onderkant van de mouwen. Het nieuwe 3e tenue van Toulouse FC wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met roze details en zwarte kousen met aan de bovenkant een roze band.

Toulouse -FC-3e -shirt -2015-2016

Toulouse FC voetbalshirt 2015-2016 kopen

De Toulouse FC voetbalshirts kan je vanaf medio augustus 2015 kopen in de online shop van Subside Sports, evenals de voetbalshirts van andere Franse clubs als Paris Saint Germain, Olympique Marseille en Olympique Lyon.