7 mei 2022

FC Toulouse thuisshirt 2022-2023

Er zijn nog twee wedstrijden te spelen, dus het kampioenschap is nog niet zeker, maar promotie naar het hoogste niveau van Frankrijk wel. Toulouse FC speelt volgend seizoen haar wedstrijden weer in de Ligue 1 en vandaag is het thuisshirt voor het seizoen 2022-2023 dan ook officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tricot is de kledingsponsor Craft. Ook Nederlanders dragen aankomend seizoen dit shirt Branco van den Boomen en Stijn Spierings spelen namelijk voor de Franse club. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe tenue van Toulouse? Check de details hieronder!

FC Toulouse thuis shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe thuisshirt van de Franse promovendus wordt gekenmerkt door de traditionele clubkleuren van Toulouse. De basiskleur van het tricot is wit en wordt versierd met Paarse details. Deze komen terug in de biesjes aan de onderkant van de mouwen, maar ook in de V-hals van het shirt. De binnenkant van de kraag heeft drie kleuren: geel, rood en paars. In het rode gedeelde van de kraag staat het jaartal 1937, dit is het oprichtingsjaar van de club. Penseelstreken lopen in verticale richting over het shirt en zijn dezelfde paarse kleur als de biesjes en de kraag. Op de rechterborst staat de naam van de kledingsponsor. Craft is verantwoordelijk voor het design van de kleding van Toulouse. Dit logo is paars van kleur. Craft is dit seizoen (2021-2022) voor het eerst sponsor van de Fransen. Deze verantwoordelijkheid heeft Craft overgenomen van het Spaanse sportmerk Joma. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Toulouse FC. Op het midden van het shirt is de naam van de shirtsponsor terug te vinden. LP Promotion. Dit logo is Paars van kleur terwijl de LP in het logo wit. Het nieuwe thuistenue van FC Toulouse wordt gecompleteerd door een Paarse voetbalbroek en witte kousen. Ook hierop zijn uitingen van club en sponsor te vinden. Check hieronder nog een foto van het nieuwe thuisshirt van de kersverse Ligue 1 club.

FC Toulouse voetbalshirts bestellen

Het nieuwe thuisshirt van FC Toulouse is vanaf medio augustus te bestellen in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. De prijs van het is voor volwassenen € 79, 95 en is te bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel is het ook mogelijk om fanshirts te bestellen van Toulouse. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je FC Toulouse voetbalshirts IN DEZE SHOP