Toulouse FC voetbalshirts 2020-2021

De Franse club Toulouse en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe Toulouse voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de Franse club de Ligue 2 en Coupe de France wedstrijden gedurende 2020-2021. Toulouse eindigde afgelopen seizoen op de laatste plaats in Ligue 1 en speelt daardoor dit seizoen op het tweede niveau van Frankrijk. Ook dit seizoen is JOMA verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Franse club. Sinds de zomer van 2015 is het Spaanse sportmerk kledingsponsor van Toulouse Football Club.

Toulouse FC thuisshirt 2020-2021

Het Toulouse FC thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen weer volledig paars en bevat een all-over print van horizontale blokjes over de voorkant van het tenue. Verder is het tenue uitgerust met witte details. De ronde hals is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van JOMA staat zowel op de mouwen als op de rechterborst. De linkerborst is uitgerust met het clublogo en verder staan op de voorkant van het tenue ook nog de logo's van de sponsoren LP Promotion en Triangle Intérim. De binnenkant van de hals is nog uitgerust met een detail. Hierin is namelijk het wapen van de stad Toulouse verwerkt. Aan de binnenkant van de onderkant van het tenue is de leus van de club verwerkt in een witte band: ''FORZA VIOLA.'' Het Toulouse FC thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met paarse accenten. De kousen zijn overwegend paars.

Toulouse FC uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Toulouse FC uitshirt 2020-2021 is geïnspireerd door het Toulouse FC uitshirt van het seizoen 1991-1992. Het uitshirt is geel en heeft verder vijrwel hetzelfde template als het thuisshirt. Het uitshirt bevat een ronde hals in het paars en dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen en de band aan de zijkanten van het tenue. Verder is het tenue uitgerust met diagonale strepen. Alle logo's op het uittenue zijn paars en staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het Toulouse FC uittenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en gele kousen. De tenues van JOMA zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Dry MX technologie van het merk, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Toulouse FC tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Gradel, Sangaré, Sanogo, Saïd, Diakité, Adou, Sylla en andere sterspelers.

Toulouse voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Toulouse FC thuisshirt en uitshirt kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 79,95. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Bestel je Toulouse FC voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

Toulouse FC thuisshirt 2020-2021