13 juni 2017

Toulouse 3e shirt 2017-2018

Toulouse en kledingsponsor JOMA hebben vandaag het nieuwe 3e shirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit shirt speelt de Franse club de Ligue 1, Coupe de Ligue en Coupe de France uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Toulouse is afgelopen seizoen op een dertiende plek geëindigd, waardoor het ook komend seizoen weer op het hoogste niveau actief is. Het nieuwe shirt van Toulouse is een ode Zweden. Bij Toulouse spelen ook nog eens twee Zweedse voetballers. Voormalig PSV-er Ola Toivonen speelt bij de club, evenals Jimmy Durmaz. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van Toulouse.

Toulouse 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Toulouse 3e shirt voor 2017-2018 is geheel in stijl van de kleuren van de Zweedse vlag of het Zweden voetbalshirt. Het alternatieve uitshirt is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de dunne blauwe verticale pinstripes over het shirt. De licht blauwe details komen ook weer terug in een band aan de onderkant van de achterkant van het shirt. Daarnaast hebben de mouwen deze kleur. De mouwen worden afgesloten door een gele bies. Verder bevat het shirt een blauwe v-hals. De naam van kledingsponsor JOMA prijkt op het midden van de borst en de trademark tekens van het Spaanse sportmerk komen terug op de mouwen. Het merk verzorgt sinds 2015-2016 de tenues en trainingskleding van de club. Op het midden van de borst prijkt ook het logo van de club en hoofdsponsor TRIANGLE versiert het midden van het nieuwe shirt. Het tenue wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje en licht blauwe kousen met gele details.

In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Toivonen, Durmaz, Braithwaite, Trejo, Diop, Bodiger, Moubandje en andere sterren vanaf 2017-2018.

Toulouse voetbalshirt kopen

De nieuwe tenues van Toulouse kan je vanaf juli kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 74,95 en voor kinderen €59,95. In deze shops kan je de tenues van Toulouse ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Toulouse shirt in DEZE SHOP!

of deze winkel!