19 april 2022

Tottenham Hotspur uitshirt 2022-2023 uitgelekt

De eerste afbeelding van het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt 2022-2023 is vandaag uitgelekt. Als dit ook echt het nieuwe uittenue van ''The Spurs'' wordt, dan speelt het team van manager Antonio Conte in dit voetbalshirt de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2022-2023. Ook komend seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Tottenham Hotspur voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2017 de kledingsponsor van de Londenaren en beide partijen hebben nog een contract tot 2032. We verwachten overigens dat Nike en de club dit voetbalshirt pas medio juli lanceren.

Tottenham Hotspur uit shirt en tenue 2022/2023

Het Tottenham Hotspur uitshirt 2022-2023 lijkt overwegend paars te worden. Deze tint paars lijkt een beetje op blauw. Verder bevat het voetbalshirt geheel donkerblauwe (bijna zwarte) mouwen en is het gedeelte rondom de ronde hals geel. Dit is geheel in lijn met het nieuwe template dat Nike komend seizoen gebruikt. Alle logo's staan centraal op het Tottenham Hotspur uitshirt. Op de bovenkant van de borst prijkt het clublogo in het fel geel. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren (navy blauw/wit), maar is in stijl van één van de kleuren van het voetbalshirt. Dit is ook de kleur van de swoosh van Nike daaronder. Op het midden van het voebtalshirt prijkt het logo hoofdsponsor AIA in het wit. Het verzekeringsbedrijf is sinds de zomer van 2014 de hoofdsponsor van Tottenham en beide partijen hebben een langdurig contract. De linkermouw bevat het logo van Cinch. De online marktplaats voor auto's is sinds begin 2021 de mouwsponsor van de club uit Londen. Het Tottenham Hotspur uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn volledig fel geel en bevatten op het midden de swoosh van Nike en de bijnaam van de club (SPURS) in het paars.

De Tottenham Hotspur tenues 2022-2023 bevatten ook weer de nieuwste performance technologieën van Nike. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de Nike Dri Fit Adv. Technologie en de replica/stadium voetbalshirts bevatten opnieuw de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de voetbalshirts en daarnaast hebben de systemen een ventilerend effect. De match/authentic voetbalshirts vallen meer getailleerd, bevatten extra ventilatiezones en zijn lichter, waardoor deze voetbalshirts ook duurder zijn. Check hieronder de eerste afbeeldingen van hoe het Tottenham Hotspur uitshirt er komend seizoen mogelijk uit gaat zien. Dit tenue wordt pas komende zomer gelanceerd. Tot die periode speelt de club de uitwedstrijden in het Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022.

Tottenham Hotspur voetbalshirt bestellen

Het Nike Tottenham Hotspur uitshirt kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen van het tenue zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het authentic voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het shirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 19,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Check in de onderstaande winkels ook de huidige Tottenham Hotspur tenues. Directe levering!

Bestel je Tottenham Hotspur uitshirt altijd in de Nike winkel! 

of de Tottenham Hotspur fanshop! (inclusief officiële bedrukking)

Tottenham Hotspur uitshirt 2022-2023 gelekt