Tottenham Hotspur uitshirt 2022-2023

Tottenham Hotspur en Nike hebben het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd met het motto: ''Dare To Do Bold.'' In het nieuwe tenue speelt de club van manager Antonio Conte de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. ''Dare To Do Bold'' is het derde deel van de ''Dare To Do Bold'' is het derde hoofdstuk van de ''Dare To Do'' serie. Ieder hoofdstuk beslaat de lancering van een nieuw Tottenham Hotspur voetbalshirt. Nike is weer verantwoordelijk voor het design en de productie van dit tenue. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2017-2018 de kledingsponsor van de ''Spurs'' en lanceerde eerder al het Tottenham Hotspur thuisshirt 2022-2023.

Tottenham Hotspur uit shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt 2022-2023 werd gelanceerd met een speciale lanceringsvideo waarin passie en het plezier van voetbal centraal staan. In de video die 's nachts opgenomen worden zien we de spelers en fans van de Londense club onder neon lichten, bewegend op de beats van een high tempo soundtrack. Het nieuwe tenue van Tottenham Hotspur is een eerbetoon aan de energie van ieder inidividu en met name de fans die met hun arendsogen de legendarische spelers en momenten uit de historie van de club aanschouwen. Hoewel het de campagne van het nieuwe uittenue anders doet verwachten, is het design van nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt 2022-2023 niet super spannend, afgezien van de felle accenten. Het Tottenham Hotspur uitshirt is overwegend paars. Deze tint paars lijkt een beetje op blauw. Verder bevat het voetbalshirt geheel zwarte mouwen en is het gedeelte rondom de ronde hals geel. Dit is geheel in lijn met het nieuwe template dat Nike dit seizoen gebruikt. Alle logo's staan centraal op het uitshirt. Op de bovenkant van de borst prijkt het clublogo in het wit. Dit is ook de kleur van de swoosh van Nike daaronder. Op het midden van het voetbalshirt prijkt het logo hoofdsponsor AIA in het wit. Het verzekeringsbedrijf is sinds de zomer van 2014 de hoofdsponsor van Tottenham en beide partijen hebben een langdurig contract. De linkermouw bevat het logo van Cinch. De online marktplaats voor auto's is sinds begin 2021 de mouwsponsor van de club uit Londen. De binnenkant van de hals bevat de bijnaam van de club: SPURS. Het Tottenham Hotspur uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn volledig fel geel en bevatten op het midden de swoosh van Nike en de bijnaam van de club (SPURS) in het paars. 

De Tottenham Hotspur tenues 2022-2023 bevatten ook weer de nieuwste performance technologieën van Nike. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen) zijn uitgerust met de Nike Dri Fit Adv. Technologie en de replica/stadium voetbalshirts bevatten opnieuw de Nike Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de voetbalshirts en daarnaast hebben de systemen een ventilerend effect. De match/authentic voetbalshirts vallen meer getailleerd, bevatten extra ventilatiezones en zijn lichter, waardoor deze voetbalshirts ook duurder zijn. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Tottenham Hotspur uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kane, Kulusevski, Perisic, Son, Bentancur, Bissouma, Richarlison, Moura, Reguilon en nog meer spelers.

Tottenham Hotspur uitshirt bestellen

Het Nike Tottenham Hotspur uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van het tenue zijn hetzelfde als afgelopen seizoenen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het authentic voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het shirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 19,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Check bovendien de nieuwste Tottenham Hotspur trainingskleding in deze winkels!

Bestel je Tottenham Hotspur uitshirt altijd in de Nike winkel! 

of de Tottenham Hotspur fanshop! (inclusief officiële bedrukking)

Tottenham Hotspur uitshirt 2022-2023

Tottenham Hotspur uitshirt 2022-2023

Tottenham Hotspur uitshirt 2022-2023