7 juni 2022

Tottenham Hotspur thuisshirt 2022-2023

Tottenham Hotspur en kledingsponsor Nike hebben het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd met het motto: ''Dare To Do Drue.'' In het nieuwe tenue spelen ''The Spurs'' de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden in het Tottenham Stadium gedurende 2022-2023. De Londenaren eindigden afgelopen seizoen op de vierde plek in de Engelse competitie en spelen dus voor het eerst sinds het seizoen 2019-2020 weer Champions League. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Tottenham Hotspur tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2017 de kledingsponsor van de club uit Londen en beide partijen hebben nog een contract tot medio 2032.

Tottenham Hotspur thuis shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Tottenham Hotspur thuistenue 2022-2023 werd middels een speciale lanceringsvideo van de Londense filmmaker Salim Adam gepresenteerd. In de video staat het voetbalshirt symbool voor eenheid en trots en passeren een aantal gave portretten van fans en spelers van de club de revue. Het voetbalshirt is een eerbetoon aan de unieke clubcultuur en de wijk Tottenham. N17 is namelijk meer dan alleen een postcode! Het voetbalshirt van Tottenham Hotspur is al meer dan 140 jaar onderdeel van de identiteit van de club. Het vertegenwoordigt niet alleen wie je bent, maar ook waar je vandaan komt. Dit was het uitgangspunt voor Nike bij het ontwerpen van het nieuwe tenue. Het Tottenham Hotspur thuisshirt is natuurlijk weer overwegend wit en bevat zowel navy blauwe als fel gele (neon) accenten. De ronde hals is overwegend navy blauw en bevat in het midden een subtiele, neon gele baan. Dit is ook het design van de band aan de onderkant van de mouwen. Wanneer dit gedeelte omgeslagen wordt, komt het motto van de club tevoorschijn: ''Dare to Do.'' De binnenkant van de hals bevat een fel gele taping met daarin de bijnaam van de club: SPURS. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh in het donkerblauw en de andere borst is uitgerust met de badge van de club. Hoofdsponsor AIA staat weer in het rood op het midden van het Tottenham Hotspur tenue. De verzekeringsmaatschappij uit Hong Kong is sinds medio 2014 de shirtsponsor van Tottenham. Op de linkermouw prijkt het logo van Cinch. Het autoverhuurbedrijf staat sinds begin 2021 op de mouwen van de Tottenham Hotspur voetbalshirts. Het Tottenham Hotspur thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. De logo's van de club en Nike staan in het wit op het broekje. De kousen zijn bijna volledig wit en bevatten op het midden twee donkerblauwe banen met daartussen een fel gele baan. Daaronder prijken de bijnaam van de club (SPURS) en de swoosh.

Zoals alle Nike tenues zijn de voetbalshirts van Tottenham Hotspur gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic uit en rondom de oceaan. Bovendien zijn de tenues uitgerust met de moderne performance technologieën van Nike. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica/stadium voetbalshirts de Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic tenues vallen strakker, zijn lichter en zijn uitgerust met extra ventilatiezones.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Tottenham Hotspur thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kane, Kulusevski, Romero, Perisic, Dier, Bentancur, Aparecido, Sessegnon, Hojbjerg, Davies en nog meer spelers.

Tottenham Hotspur voetbalshirt bestellen

Het Nike Tottenham Hotspur thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het authentic voetbalshirt € 139,95 en de replica versie € 89,95. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels kun je het Tottenham Hotspur tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het voetbalshirt dragen in de Engelse competitie.

Bestel het Tottenham Hotspur thuisshirt exclusief in de officiële NIKE SHOP! 

Tottenham Hotspur thuisshirt 2022-2023

Tottenham Hotspur thuisshirt 2022-2023

Tottenham Hotspur thuisshirt 2022-2023

Tottenham Hotspur thuisshirt 2022-2023