Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt 2012/2013 is officieel bekend gemaakt door de nieuwe teamkledingsponsor Under Armour en de Londense club. In dit voetbalshirt spelen The Spurs de Premier League en Europa League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2012-2013. Dit is het eerste seizoen dat Under Armour teamkledingsponsor is van Tottenham Hotspur. Voorgaande jaren was dit nog PUMA.

Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt is overwegend navy blauw en is voorzien van een kleine witte en brede V-hals.  Ook de onderkant van de mouwen zijn voorzien van een halve witte strip. Het logo van Under Armour staat op de rechter borst en het logo van Tottenham Hotspur op de linker borst. Hoofdsponsor Aurasma is op het midden van het voetbalshirt te vinden.

De Tottenham Hotspur uittenues worden gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje. Ook het logo van Tottenham en het logo van de kersverse teamkledingsponsor staan op de broekjes. De kousen zijn navy blauw en bevatten een witte band aan de bovenkant. Ook de bijnaam (SPURS) van de club staat op de kousen, evenals het logo van Under Armour. Check hieronder de foto's van het Tottenham Hotspur uitshirt 2012-2013. Dit voetbalshirt, kan je evenals het nieuwe thuisshirt, de nieuwe trainingspakken en trainingsshirts en de Tottenham retro shirts kopen in de officiële voetbalshop van Subside Sports. Officiële bedrukking van sterspelers als Vertonghen en Van Der Vaart is uiteraard mogelijk!

Koop het hier! & geef hieronder je mening...

Tottenham Hotspur uitshirt 2012-2013

Tottenham Hotspur uitshirt 2012-2013 Vertonghen