Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt voor het seizoen 2011/2012 is door Tottenham, samen met het thuisshirt, via de website van de club bekend gemaakt. Het uitshirt van Tottenham Hotspur is geheel paars, evenals het shirt uit de laten jaren 90. Het shirt kent evenals het thuisshirt weinig opvallende details. Het shirt heeft een ronde kraag , welke wit is, evenals de onderkant van de mouwen. Op de linkerborst staat het logo van Tottenham en op de andere borst het logo van PUMA, welke ook op beide mouwen staat. Hoofdsponsor Aurasma staat op het midden van het shirt.

Het broekje, dat bij het Tottenham Hotspur uittenue hoort, is evenals de kousen geheel paars. Zowel de kousen als het broekje bevatten een witte driekhoek. Ook bevat het broekje het logo van Tottenham en PUMA. De kousen bevatten het logo van PUMA en de bijnaam van Tottenham: SPURS.

 

Check hieronder de foto’s van het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt en tenue 2011/2012. Deze kan je vanaf nu online kopen in de voetbalshop van Subside Sports. Daar kan je het voetbalshirt laten bedrukken met de officiële Premier League printing van één van de spelers van Tottenham Hotspur als Van Der Vaart, Modric, Bale, Crouch en Pienaar.

Koop het hier!