31 december 2017

Tottenham Hotspur trainingsshirt en warming-up shirt 2018

Tottenham Hotspur draagt vanaf nu ook twee nieuwe trainingsshirts. Vandaag lanceerde de Londense club in samenwerking met kledingsponsor deze nieuwe shirt. Het betreffen twee verschillende shirts. Het ene shirt wordt vooral tijdens de trainingen gedragen en in het andere shirt wordt de warming-up gedaan. Dit zijn de laatste items uit de trainingslijn van 2017-2018. Pas medio mei/juni wordt de nieuwe collectie voor 2018-2019 door Nike en ‘’The Spurs’’ gelanceerd. Het nieuwe trainingsshirt en de pre-match top worden vanaf nu gedragen in de voorbereiding op de Premier League, Champions League en FA Cup wedstrijden, dus vanaf januari 2018 tot mei 2018. Check hieronder de details van deze twee nieuwe shirts!

Licht blauw Tottenham Hotspur trainingsshirt 2018

Het nieuwe Tottenham Hotspur trainingsshirt voor 2018 heeft hetzelfde template als het eerder gelanceerde Champions League trainingsshirt. Alleen de kleurstelling is anders. Het shirt is overwegend licht blauw met navy blauwe details. De licht blauwe tint van het shirt zit een beetje tegen het baby blauwe aan en wordt door Nike ‘’light armory blue’’ genoemd. De navy blauwe tint is de tint uit de clubkleuren van de Engelse club van manager Pochettino: ‘’binary blue.’’ Deze tint komt terug in de strip over de schouders en mouwen. Zoals op alle Nike trainingskleding is ook deze strip verdeeld in dunne strepen, waardoor de spelers direct opvallen wanneer dit shirt gedragen wordt. Ook de achterkant van de crew neck bevat een navy blauwe band. Op de borst van het shirt prijken de logo’s van de club en Nike. Verder is het shirt uitgerust met raglanmouwen. Kenmerkend aan de raglanmouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. De achterzoom van het shirt is iets langer en dit biedt de optimale bescherming.

Tottenham Hotspur warming-up shirt 2018

Als het trainingsshirt al opvalt, is de nieuwe pre-match top de overtreffende trap hiervan. Nike heeft de warming-up shirts voor 2018 een flitsend design gegeven. Het nieuwe warming-up shirt van Tottenham Hotspur is licht blauw (photo blue) en wordt gekenmerkt door een all-over print van flitsende, diagonale strepen, die door elkaar heen lopen. Dit wordt ook wel de zogenaamde scribble print genoemd. Deze print is zowel aanwezig op de voorkant van het shirt als op de achterkant. Ook de pre match top bevat een ronde hals en een navy blauwe strip over de schouders en mouwen. Op de achterkant van dit tenue prijkt de bijnaam van de club: SPURS. De borst bevat ook weer de logo’s van de club en Nike. Verder heeft het shirt dezelfde kenmerken als het trainingsshirt. Dit betekent dat het shirt een langere achterzoom heeft en ook weer raglanmouwen bevat.

Beide tenues kunnen perfect gecombineerd worden met het trainingsbroekje van de club. Dit broekje is geheel navy blauw. Zoals alle trainingskleding van Nike zijn ook deze items uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Vanaf nu worden deze tenues gedragen door spelers als Sanchez, Alli, Kane, Vertonghen, Eriksen en Alderweireld. Check ook het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak voor 2018!

Tottenham Hotspur trainingsshirt 2018 bestellen

Het nieuwe trainingsshirt en het warming-up shirt van Tottenham Hotspur voor 2018 kan je vanaf nu bestellen. Het trainingsshirt heeft een prijs van € 45,- voor volwassenen en voor kinderen 40,-. Het warming-up shirt is een tientje duurder. Deze is € 55,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. Beide shirts zijn te bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Tottenham Hotspur producten bestellen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe pak van Tottenham Hotspur direct in  deze SHOP!

of DEZE WINKEL