31 december 2017

Tottenham Hotspur trainingspak 2018

Tottenham Hotspur en Nike hebben inmiddels ook een nieuw trainingspak voor ‘’’The Spurs’’ gelanceerd. Dit nieuwe pak dragen de spelers van de Londense club in de strijd om opnieuw een Champions League ticket. Momenteel staat de club op een vijfde plek in de Premier League met vier punten achterstand op de nummer vier, Liverpool. Het nieuwe pak wordt natuurlijk ook gedragen in de voorbereiding op de Champions League wedstrijden in de eerste helft van 2018. Dit betekent dat sterren als Eriksen, Kane, Alli, Vertonghen en Sanchez dit pak ook dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de clashes tegen Juventus in de achtste finales van het toernooi. Dit is het laatste trainingspak van het seizoen 2017-2018. Pas medio mei/juni worden de pakken voor 2018-2019 bekend gemaakt. Meer weten over het nieuwe pak? Check het hieronder!

Wil je het nieuwe 2018 pak van Tottenham direct bestellen? Check het exclusief in deze SHOP of deze winkel!

Licht blauw Tottenham Hotspur training top en trainingsjack 2018

Ook dit nieuwe Tottenham Hotspur pak heeft weer een geheel nieuwe kleurstelling gekregen. Dit geldt overigens alleen voor de training top van het pak. De broek is hetzelfde gebleven. De training top/drill top is licht blauw. Deze baby blauwe tint wordt door Nike ‘’light armory blue’’ genoemd en heeft ook wat weg van zilver. Verder heeft de training sweater dezelfde details als we gewend zijn. Het wordt namelijk gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Over de schouders en mouwen bevindt zich een strip. Deze band is verdeeld in dunne, horizontale strepen, waardoor de spelers direct opvallen wanneer ze het veld betreden. Deze band is overigens navy blauw. Kenmerkend aan de training tops van Nike zijn ook de mouwen. Aan de onderkant van de mouwen zijn duimgaten verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de mouwen de fit hebben van een handschoen en dat de training top nog strakker om het lichaam valt. De getailleerde pasvorm wordt ook nog eens versterkt door de raglanmouwen. Raglanmouwen bewegen namelijk perfect mee met de armen. Hierdoor heb je als speler ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid. Op linker borst prijkt het logo van de club van manager Pochettino en de andere borst bevat de swoosh van Nike in het navy blauw. De achterkant van de sweater is iets langer. Dit biedt de optimale bescherming. Het pak kan overigens ook gecombineerd worden met een trainingsjack. Dit jack heeft dezelfde kleur. Toch zijn er een aantal verschillen. Zo bevat het jack een baseball kraag, twee zakken aan de zijkanten en een doorlopende rits.

Tottenham Hotspur trainingsbroek 2018

Het trainingspak van Tottenham wordt compleet gemaakt door een donker blauwe broek. Deze trainingsbroek bevat aan de zijkanten een licht blauwe strip, welke ook is verdeeld in horizontale strepen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De onderkant van de tech trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. Verder bevatten de zijkanten van de broek verborgen ritsen, waarin je eventueel spullen op kan bergen. Kenmerkend aan de trainingsbroeken van Nike is ook de pasvorm. De broeken vallen namelijk getailleerd om de kuiten en enkels. In het polyester is namelijk een stretchmateriaal verwerkt. Uiteraard mogen de logo’s van de club en Nike op de trainingsbroek van Tottenham niet ontbreken.

Zoals alle pakken van Nike zijn de training top, het jack en de trainingsbroek van het Tottenham Hotspur trainingspak ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Tottenham heeft overigens ook nog een speciaal Champions League trainingspak. 

Tottenham Hotspur trainingspak kopen

Het nieuwe Tottenham Nike trainingspak voor 2018 kan je vanaf nu bestellen. Dit kan zowel voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) als voor volwassenen (S, M, L, XL en XXL). De prijs van de training top en trainingsbroek in kindermaten is € 55,- en voor volwassenen € 65,-. Het trainingspak met jack heeft een prijs van € 100,- voor kinderen en € 120,- voor volwassenen. Wil je andere Tottenham Hotspur producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Koop het nieuwe pak van Tottenham Hotspur direct in  deze SHOP!

of DEZE WINKEL