15 juli 2022

Tottenham Hotspur trainingsshirts 2022-2023

Tottenham Hotspur en Nike hebben vandaag de nieuwe Tottenham Hotspur trainingslijn voor het seizoen 2022-2023 gepresenteerd. De collectie bevat niet alleen het fel gele Tottenham Hotspur trainingspak 2022-2023, maar ook twee gloednieuwe trainingsshirts. Deze trainingstenues draagt het team van Antonio Conte tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, Champions League, FA Cup en League Cup wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Het trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en het pré match top tijdens de warming-up vlak voordat de wedstrijden beginnen.

Tottenham Hotspur trainingsshirt 2022-2023

Het Nike Tottenham Hotspur trainingsshirt 2022-2023 heeft dezelfde opvallende kleur als het trainingspak. Deze tint fel geel wordt door Nike ''Volt'' genoemd. Het trainingsshirt heeft verder alle kenmerken van het Nike Strike temple. Het trainingsshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding, waardoor het trainingstenue een nog meer gestroomlijnd design heeft. De logo's van Nike en de club prijken in het zwart op de borst en het logo van Getir staat op het midden van de trainingstenues in het paars. Het Turkse bedrijf staat sinds vorig seizoen alleen op de trainingskleding van de Londenaren. Op de tenues van de ''Spurs'' prijkt het logo van AIA. Waar de trainingsshirts vorig seizoen nog meer details bevatten, is dat dit seizoen niet het geval en heeft Nike het gehouden bij het eenvoudige Strike template. Het trainingstenue wordt compleet gemaakt door een zwart trainingsbroekje met daarop de logo's van de club en Nike in het fel geel.

Tottenham Hotspur warming-up shirt 2022-2023

Het Tottenham Hotspur warming-up shirt 2022-2023 heeft een iets spannender design. Dit trainingsshirt is blauw en wordt gekenmerkt door de horizontale banen, waarin in verschillende tinten blauw de bijnaam van de club (SPURS) verwerkt is. Deze banen worden afgewisseld met banen met daarin een grafische print, geïnspireerd door het clublogo. Het warming-up shirt bevat ook een ronde hals en heeft dezelfde logo's als op het trainingsshirt. Alle logo's zijn fel geel. Dit is ook de kleur van de ronding in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt. Beide trainingstenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De spelers van Tottenham Hotspur dragen echter een speciaal trainingsshirt, de zogenaamde elite versie. Dit is een meer elastisch materiaal en bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan. Dit trainingsshirt bevat de Nike Dri Fit ADV technologie, hier is het template ook naar vernoemd. Deze kleding bevat extra ventilatiezones op strategische plekken. 

Tottenham Hotspur trainingsshirt bestellen

De nieuwe Tottenham Hotspur trainingscollectie 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingsshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 39,95. De warming-up tenues zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en zijn € 59,95. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 34,95. Check andere Tottenham Hotspur kleding in de onderstaande winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de Tottenham Hotspur trainingskleding  je Tottenham Hotspur trainingskleding direct in de NIKE SHOP! 

of deze fanshop!

of deze SHOP! 

Tottenham Hotspur trainingsshirt 2022-2023

Tottenham Hotspur warming-up shirt 2022-2023