Fel geel Tottenham Hotspur trainingspak 2022-2023

Tottenham Hotspur traint dit seizoen in een opvallend trainingspak! Het template van het Tottenham Hotspur trainingspak 2022-20223 is vrij eenvoudig. Het is vooral de kleur van het nieuwe trainingspak, welke door de equipe van trainer Antonio Conte wordt gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2022-2023. Nike is verantwoordelijk voor het design van de Tottenham Hotspur trainingskleding. Het Amerikaanse sportmerk is sinds medio 2017 de kledingsponsor van ''The Spurs''. Het Turkse bedrijf Getir staat sinds vorig seizoen op alle trainingskleding van de Londenaren.

Tottenham Hotspur training sweater 2022-2023

Het Tottenham Hotspur trainingspak 2022-2023 bestaat uit een training sweater en trainingsbroek. Vooral de training sweater heeft een opvallende kleur. Deze is namelijk fel geel, een kleur die door Nike ''Volt'' genoemd wordt. Verder is de sweater afgewerkt met zwarte en blauwe details. De logo's van Nike en de club op de borst zijn zwart. Het Tottenham Hotspur logo op de linkerborst betreft dus een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van één van de kleuren van het trainingspak, in dit geval zwart. Het logo van sponsor Getir prijkt in het paars op de training sweater. Verder heeft de training sweater alle kenmerken van het Nike Strike template. De trainingstrui is uitgerust met een semi hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je hier je duimen doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. Het gehele trainingspak is gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Dit is een elastisch materiaal, die zich perfect aanpast naar de vorm van het lichaam. De achterkant van de Tottenham Hotspur training sweater 2022-2023 is iets langer, zodat dit nog meer bescherming aan de spelers biedt.

Tottenham Hotspur trainingsbroek 2022-2023

De Tottenham Hotspur trainingsbroek 2022-2023 is zwart en bevat aan de bovenkant van de pijpen fel gele (volt) logo's van de Engelse voetbalclub en Nike. De trainingsbroek heeft verder de gebruikelijke kenmerken, die alle Nike trainingsbroeken dit seizoen hebben:

  • De bovenkant van de Tottenham Hotspur trainingsbroek is uitgerust met een FlyVent tailleband. Met deze tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm van de trainingsbroek verstellen.

  • De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. Hierdoor kun je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit doen over je voetbalschoenen of sneakers.

  • De trainingsbroek bevat aan de zijkanten zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • Ook dit seizoen hebben de trainingsbroeken van Nike weer een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de enkels en kuiten valt.

  • De trainingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater en beide items zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie naar de buitenkant van het Tottenham Hotspur trainingspak. Hierdoor is het een perfect trainingspak om in te sporten of om op straat te dragen.

Ook dit seizoen bestaat er weer een zogenaamde ''Elite'' versie van het Tottenham Hotspuir trainingspak. Het Elite trainingspak wordt ook echt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en is te herkennen aan de andere structuur. Zowel de trainingsbroek als de training sweater bevatten een structuur van geometrische vormen. Deze trainingspakken hebben een gestroomlijn design en bevatten op strategische plekken knit materiaal. Dit zorgt namelijk voor extra ventilatie voor de plekken waar je dit het meest nodig hebt. Deze extra technologie wordt de Nike Dri Fit ADV. Technologie genoemd. De Elite trainingspakken zijn daardoor ook duurder.

Tottenham Hotspur trainingspak bestellen

Het fel gele Tottenham Hotspur trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. De trainingsbroek heeft dezelfde prijs. Het Elite trainingspak is alleen voor volwassenen beschikbaar. De training sweater is € 119,95 en de trainingsbroek € 99,95. Check ook andere Tottenham Hotspur trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Tottenham trainingspak altijd in de NIKE SHOP! 

of deze fanshop!

of deze SHOP! 

Tottenham Hotspur trainingspak 2022-2023

Tottenham Hotspur trainingspak 2022-2023