Tottenham Hotspur trainingspak 2020

Tottenham Hotspur draagt in 2020 een nieuw trainingspak. Dit trainingspak is door Nike vandaag uitgebracht. Dit trainingspak wordt door de Spurs alleen gedragen tijdens de trainingen en warming-up in de tweede seizoenshelft van 2019-2020. Dit pak wordt dus gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden van januari tot mei 2020. Dit betreft dan ook direct het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio juni lanceert Nike de nieuwe collectie voor 2020-2021.

Direct fan van dit vette Tottenham Hotspur trainingspak? Bestel het direct in deze SHOP of in deze winkel! 

Donker blauwe Tottenham Hotspur trainingstrui en trainingsbroek 2020

Het Tottenham Hotspur trainingspak voor 2020 heeft één kleur! Het pak is namelijk geheel marine blauw. Ook de logo's van Nike en de club op de borst hebben deze kleur, waardoor deze bijna niet zichtbaar zijn. Dit betekent ook direct de terugkeer van de swoosh op het pak van Tottenham. Het Champions League trainingspak van de Engelse club bevatte namelijk het Futura logo, een logo dat was geïnspireerd door het logo van de jaren '90. Verder heeft het trainingspak alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Dit betekent dat de trainingstrui van het pak is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen hebben ook weer een flitsend design. Deze zijn namelijk uitgerust met ultradunne strepen, waardoor het trainingspak snelheid uitstraalt. De mouwen van het nieuwe trainingspak van Tottenham zijn aan de onderkant ook uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de sweater nog strakker om het lichaam. De achterkant van de trainingstrui van de Londenaren is iets langer en dit zorgt weer voor extra bescherming.

De Tottenham Hotspur trainingsbroek voor 2020 is ook in stijl van de trainingstrui. Deze is ook donkerblauw met logo's in dezelfde kleuren. Verder bevat de trainingsbroek de gebruikelijke functionele elementen. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de trainingsbroek aangepast kan worden. De broek van Tottenham wordt verder gekenmerkt door de tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. Ook bevatten de pijpen van de broek aan de onderkant enkelritsen, zodat je de broek makkelijk aan en uit kunt doen over je sneakers en voetbalschoenen. Uiteraard is de Tottenham Hotspur trainingsbroek ook voorzien van twee zakken met een rits. Nike heeft het pak ook komende periode weer uitgerust met de Dri Fit technologie, zodat het een perfect pak is om in je vrije tijd te dragen, maar ook om in te trainen of sporten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak van Tottenham Hotspur, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Son, Alli, Kane, Eriksen, Lucas Moura, Lo Celso, Ndombele, Vertonghen, Alderweireld en nog meer spelers.

Tottenham Hotspur trainingspak 2020 kopen

Het navy blauwe Tottenham Hotspur trainingspak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De trainingstrui en trainingsbroek zijn voor kinderen € 55,- en voor volwassenen zijn beide items € 65,-. In totaal is het pak in kindermaten dus € 110,- en in volwassen maten € 130,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Tottenham pak in deze WINKEL!

OF deze SHOP

Tottenham Hotspur trainingspak 2020

Tottenham Hotspur trainingsbroek 2020