Het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt 2012/2013 is officieel bekend gemaakt door de nieuwe teamkledingsponsor Under Armour en de Londense club. In dit voetbalshirt spelen The Spurs de Premier League en Europa League thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2012-2013. Dit is het eerste seizoen dat Under Armour teamkledingsponsor is van Tottenham Hotspur. Voorgaande jaren was dit nog PUMA. Het Tottenham Hotspur voetbalshirt is traditioneel wit.

Ook dit jaar is het voetbalshirt van Tottenham geheel wit en wordt het shirt gekenmerkt door de klassieke polo kraag. Aan het uiteinde van beide schouders bevinden zich twee navy blauwe lijnen. Het logo van Under Armour staat op de rechter borst en het logo van Tottenham Hotspur op de linker borst. Hoofdsponsor Aurasma is op het midden van het voetbalshirt te vinden.

De Tottenham Hotspur thuistenues worden gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met een navy blauwe strip aan de zijkanten. Ook het logo van Tottenham en het logo van de kersverse teamkledingsponsor staan op de broekjes. De kousen zijn bovendien wit en bevatten een blauwe band aan de bovenkant. Ook de bijnaam (SPURS) van de club staat op de kousen. Check hieronder de foto's van het Tottenham Hotspur thuisshirt 2012-2013. Dit voetbalshirt, kan je evenals het nieuwe uitshirt, de nieuwe trainingspakken en trainingsshirts en de Tottenham retro shirts kopen in de officiële voetbalshop van Subside Sports. Officiële bedrukking van sterspelers als Vertonghen en Van Der Vaart is uiteraard mogelijk!

Koop het hier! & geef hieronder je mening..


Tottenham Hotspur thuisshirt 2012-2013

Tottenham Hotspur thuisshirt 2012-2013