Het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 is door Tottenham, samen met de uitshirts, via de website van de club bekend gemaakt. Het Tottenham Hotspur shirt heeft een vrij simpel design en is geheel wit. Het shirt heeft verder een witte kraag en kent geen opvallende details. Op de linkerborst staat het logo van de Spurs en op de andere borst het logo van teamkledingsponsor Puma. Beide logo's zijn navy blauw. Ook staan de logo's van PUMA op beide mouwen. Hoofdsponsor van Tottenham Hotspur is nog steeds Autonomy. Echter gedurende 2011/2012 staat het logo van Aurasma, een divisie van Autonomy, op het midden van het shirt.


Het broekje dat bij het Tottenham Hotspur thuistenue en thuisshirt hoort is navy blauw en bevat op de linkerpijp het logo van PUMA en op de andere pijp het logo van Tottenham. De kousen van het thuistenue zijn wit en bevatten op het midden van de kousen het logo van PUMA in het navy blauw. 2011/2012 is het laatste seizoen dat PUMA teamkledingsponsor van Tottenham Hotspur is. Vanaf het seizoen 2012/2013 wordt het stokje overgenomen door het merk Under Armour.


Check hieronder de foto’s van het nieuwe Tottenham Hotspur 2011/2012 thuisshirt. In dit shirt schitteren sterren als Van Der Vaart, Bale, Modric en Crouch. Het Tottenham Hotspur thuisshirt kan je medio juli kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!