5 september 2019

Tottenham Hotspur keepersshirt Champions League 2019-2020

De keepers van Tottenham Hotspur dragen tijdens de wedstrijden in de Champions League een ander keepersshirt dan in de competitie. Dit nieuwe keeperstenue werd vandaag tegelijkertijd met het 3e shirt van de club uitgebracht. In dit nieuwe keeper shirt zien we sterren als Hugo Lloris en Paulo Gazzaniga tijdens de wedstrijden in het miljardenbal. De Champions League finalist van 2018-2019 neemt het in het toernooi in de groepsfase op tegen Bayern München, Olympiakos en Rode Ster Belgrado.

Fel rood Tottenham Hotspur keeper shirt en tenue 2019-2020

Een keepersshirt moet de aanvallers van de tegenpartij afschrikken en dat is met het nieuwe Champions League keepersshirt van de Spurs aardig gelukt. De keepers van Tottenham Hotspur staan namelijk bijna letterlijk in vuur en vlam. Het Champions League keeperstenue van Tottenham Hotspur is een combinatie van rood, geel en oranje en is uitgerust met een design van flitsende, diagonale banen. Deze banen hebben een zogenaamd ''brushed'' effect. Het design van de tenues is een ode aan de tenues die door Nike in de jaren '90 werden uitgebracht en dus ook naar de voetbalshirtcultuur van deze periode. Daarnaast zijn de tenues een ode aan alle helden die bij Tottenham gespeeld heeft en de weg hebben geplaveid voor de huidige generatie en haar successen. Dit jaar bevatten de Champions League keepersshirt niet de swoosh van Nike, maar het zogenaamde Nike Futura logo. Dit logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk en is door Nike al ongeveer twintig jaar niet meer gebruikt op de tenues. Dit logo staat op de rechterborst en de andere brost bevat het logo van de club in het zwart/oranje. Sponsor AIA staat ook in het zwart op het keepersshirt en verder is het keeperstenue uitgerust met een ronde hals. De achterkant van de hals bevat een zwarte taping. Het Champions League keeperstenue van Tottenham wordt compleet gemaakt door een broekje en kousen in dezelfde kleurencombinatie als het shirt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Tottenham Hotspur keepersshirt voor 2019-2020, dat alleen gedragen wordt in de Champions League en de FA Cup & League Cup.

Tottenham Hotspur Champions League keepersshirt kopen

Het fel rode Tottenham Hotspur keepersshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het shirt een prijs van € 94,95 en voor kinderen is het shirt € 74,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het nieuwe Tottenham Hotspur keepersshirt exclusief in deze OFFICIËLE SHOP