7 juni 2022

Tottenham Hotspur keepersshirt 2022-2023

Tegelijkertijd met het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt 2022-2023 hebben de club en kledingsponsor Nike het gele Tottenham Hotspur keepersshirt 2022-2023 gepresenteerd. Dit keeperstenue dragen keepers als Hugo Lloris, Brandon Austin en Pierluigi Gollini tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden in 2022-2023. Het Tottenham Hotspur keepersshirt heeft het standaard Nike GK 22 template. Dit template gebruikt het Amerikaanse sportmerk ook voor de keeperstenues van clubs als FC Barcelona, Paris Saint Germain, Chelsea en Liverpool.

Dit jaar heeft het standaard Nike GK template een vrij eenvoudig design met weinig opvallende details. Het Tottenham Hotspur keepersshirt 2022-2023 ziet er dan ook vrij alledaags uit. Het keeperstenue is volledig geel. Een aantal details op het tenue hebben een andere tint geel. Deze verschillende tinten geel worden door Nike ''Dynamic Yellow'' en ''Chome Yellow'' genoemd. De mouwen zijn voor de helft een donkerdere tint geel. Beide delen van de mouwen worden gescheiden door en ronde lijn. Ook onder de ronde hals bevindt zich een donkerder geel vlak. Alle logo's op het keeperstenue zijn zwart. Deze logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het logo van de Londense club. Hoofdsponsor AIA staat weer op het midden van alle Tottenham Hotspur voetbalshirts dit jaar en de linkermouw bevat het logo van mouwsponsor CINCH. Het keeperstenue van Tottenham wordt dit jaar compleet gemaakt door een geel keepersbroekje en gele kousen. Evenals alle Nike tenues zijn de keepersshirts van de ''SPURS'' uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie is in het materiaal van de tenues (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Ook deze voetbalshirts zijn gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic afval in en rondom oceanen.

Het Nike Tottenham Hotspur keepersshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Tottenham Hotspur tenue altijd in de officiële NIKE SHOP! 

 

Tottenham Hotspur keepersshirt 2022-2023