24 mei 2021

Tottenham Hotspur keepersshirt 2021-2022

Tegelijkertijd met het Tottenham Hotspur thuisshirt 2021-2022 hebben de club en Nike ook het keepersshirt gepresenteerd. Dit keepersshirt wordt door keepers als Lloris, Hart en Whiteman gedragen tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Conference League thuiswedstrijden in het Tottenham Stadium gedurende 2021-2022. Nike gebruikt dit seizoen voor alle keeperstenues een standaard template. Ook de keeperstenues van clubs als Liverpool, Chelsea, FC Barcelona, Paris Saint Germain en Inter Milan hebben in 2021-2022 dit design, maar dan in een andere kleur.

Groen Tottenham Hotspur keeperstenue 2021-2022

Het nieuwe Tottenham Hotspur keepersshirt 2021-2022 is dit seizoen volledig groen (door Nike ''Green Spark'' genoemd) en bevat een all-over print van vierkanten. Een aantal van deze vierkanten is uitgerust met diagonale lijnen in een andere tint groen. Alle vlakken hebben een andere tint groen dan het aangrenzende vlak, waardoor de vlakken goed contrasteren. De all-over print loopt ook door over de mouwen. Een ander kenmerk van het template van Nike is de hoge ronde hals. Ook het Tottenham Hotspur keeperstenue heeft een colletje met aan de achterzijde een kleine opening. Alle logo's op het Tottenham Hotspur keeperstenue 2021-2022 zijn zwart. De rechterborst bevat een zwarte swoosh met groene omlijning. De andere borst is uitgerust met het iconische clublogo. Op het midden van het keeperstenue staat sponsor AIA. De zijkanten van het tenue zijn voorzien van een groene taping. Het keeperstenue van Tottenham Hotspur wordt compleet gemaakt door een groen keepersbroekje, welke ook de logo's van de club en Nike bevat. De kousen zijn ook volledig groen. Alle Nike tenues zijn dit jaar onderdeel van het zogenaamde ''Move To Zero'' programma. De tenues zijn gemaakt van polyester, afkomstig van gerecyclede waterflessen. Bovendien zijn de tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Tottenham Hotpur keepersshirt 2021-2022. Dit groene keeperstenue wordt alleen tijdens de thuiswedstrijden in Londen gedragen. Wanneer het uitshirt gepresenteerd wordt, lanceren de club en Nike ook een ander keepersshirt.

Tottenham Hotspur keepersshirt bestellen

Het groene Nike Tottenham Hotspur keepersshirt 2021-2022 kun je direct bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is het keepersshirt € 89,95 en voor kinderen € 74,95. In de onderstaande webshops vind je ook de andere tenues en trainingskleding van de ''Spurs.''

Bestel je Tottenham Hotspur keepersshirt in de Nike winkel! 

of deze SHOP

Groen Tottenham Hotspur keepersshirt 2021-2022