Tottenham Hotspur keepersshirt 2019-2020

Tottenham Hotspur en Nike hebben tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 ook het keepersshirt uitgebracht. Dit keepersshirt heeft hetzelfde template en zelfs kleur als het keepersshirt van Barcelona en dit betreft het standaard template dat Nike gebruikt voor alle keeperstenues voor dit seizoen. Het nieuwe keeperstenue van de Spurs wordt vanaf nu gedragen door Lloris, Whiteman en Gazzaniga in de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden. Check!

Groen Tottenham Hotspur keeper shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Tottenham Hotspur keeperstenue voor 2019-2020 is dit seizoen geheel lichtgroen en wordt gekenmerkt door de all-over print van geometrische vormen over het tenue. Deze banen hebben wat weg van een snelweg met vangrail, maar kan evengoed het dak van het stadion van de club symboliseren. Feit is wel dat Nike dit template heeft gebruikt voor meerdere tenues. Het tenue heeft verder het Vapor template van Nike. Dit betekent dat het tenue een Vapor hals heeft, wat een combinatie is tussen een rechte en diagonale hals. De binnenkant van deze hals bevat een witte taping, die ook weer zichtbaar is op de achterkant van het tenue. Op de borst staan het logo van de Londenaren en de swoosh van Nike. Hoofdsponsor AIA versiert het midden van het keeperstenue en verder bevatten de mouwen van het keepersshirt flitsende zigzagstrepen. Het keeperstenue wordt compleet gemaakt door een lichtgroen broekje en de kousen van het tenue zijn ook lichtgroen met op het midden een witte band met groene swoosh en daaronder de bijnaam van de club: SPURS. Uiteraard zijn de nieuwe Tottenham keeperstenues weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Tottenham Hotspur keepersshirt bestellen

Het nieuwe Tottenham Hotspur keepersshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is EU 94,95 voor volwassenen en EU 74,95 voor kinderen. In deze winkels kun je het keepersshirt van de Spurs ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering!

Bestel het keepersshirt van Tottenham direct in deze deze winkel (inclusief officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer) 

oF deze OFFICIËLE SHOP

of deze winkel!