3 juni 2019

Barcelona keepersshirt 2019-2020

Ook het nieuwe Barcelona keepersshirt voor 2019-2020 is vandaag door Nike uitgebracht. Dit shirt wordt dit seizoen gedragen door Ter Stegen, Pena an Ezkieta in de La Liga, Copa del Rey en Champions League thuiswedstrijden in Camp Nou gedurende 2019-20. Het keepersshirt is onderdeel van de nieuwe home collectie van het komende seizoen, waartoe ook het nieuwe thuisshirt en trainingspak voor 2019-2020 behoren. Nike is sinds 1998 kledingsponsor van de Catalanen en beide partijen hebben nog een contract tot 2028.

Turquoise/Lichtblauw FC Barcelona keeper shirt en tenue 2019-2020

Het Barcelona keepersshirt heeft hetzelfde template als alle keepersshirt van Nike dit seizoen. Dit betekent dat de body van het nieuwe keeperstenue een all-over print van horizontale banen en diagonale lijnen bevat. Deze strepen zijn een combinatie van twee tinten turquoise en wit. Of deze print (evenals de blokken op het nieuwe thuisshirt) ook een ode is aan de wijk Eixample is onbekend. De mouwen van het shirt zijn ook turquoise. Daarnaast is het nieuwe Barcelona keeperstenue uitgerust met een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. De binnenkant van de hals bevat een taping in de kleuren van La Senyera, de vlag van Catalonië. Deze rood/geel gestreepte taping loopt ook door in de nek op de achterkant van het voetbalshirt. De logo's van Nike en Rakuten op de voorkant van het voetbalshirt zijn navy blauw en hetzelfde geldt voor het logo van BEKO op de linkermouw. De rechterborst is uitgerust met het Barcelona logo. Tijdens de wedstrijden in La Liga speelt Barca met de officiële LFP badge op de mouwen. Het nieuwe keeperstenue wordt compleet gemaakt door een turquoise voetbalbroekje en kousen in deze kleur. Op beide items staan uitingen van Nike. Het nieuwe keeperstenue is ook dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Het turquoise keepersshirt wordt alleen gedragen tijdens de thuiswedstrijden in Camp Nou. Tijdens de uitwedstrijden dragen de keepers van Barcelona een grijs of geel keepersshirt met dezelfde all-over print.

Barcelona keepersshirt kopen

Het nieuwe Barcelona keepersshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 70,- voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) en € 90,- voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL). Hier kun je het keepersshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Barcelona keepersshirt direct in deze winkel!  (inclusief officiële bedrukking)

OF DEZE SHOP

 

Barcelona keepersshirt 2019-2020