Tottenham Hotspur keepersshirt 2018-2019

Ook de nieuwe keeperstenues van Tottenham Hotspur zijn officieel. Vandaag werd tegelijkertijd met het thuisshirt het nieuwe keepersshirt van de Londense club gelanceerd. Dit shirt wordt dit seizoen gedragen door keepers als Llloris, Vorm en Gazzaniga in de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Qua template is het allemaal niet zo heel spannend. Het shirt heeft namelijk hetzelfde designs als de keepersshirts van Nike tijdens het WK van 2018 in Rusland. Check hieronder het design van het Tottenham keepersshirt.

Paars Tottenham Hotspur keeper shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Tottenham Hotspur keepersshirt is geheel paars en is geïnspireerd door het Nike Vapor template. Dit houdt in dat het keeper shirt een diagonale hals bevat welke naar het midden recht loopt. Verder is het shirt uitgerust met fel gele details. Deze komen terug in de strepen over de schouders en mouwen van het shirt. Deze strepen worden onderbroken en zijn op het ene punt dunner dan op het andere punt, waardoor deze banen een opvallende look hebben. De fel gele tinten komen ook terug in de taping aan de binnenkant en buitenkant van de nek. Ook de logo's van Nike, de club en hoofdsponsor AIA op de voorkant van het tenue zijn geel. Nike is sinds 2017-2018 de kledingsponsor van de club en AIA is sinds 2014-2015 verbonden aan de Londense club. Het keeperstenue van Tottenham wordt compleet gemaakt door een paars keepersbroekje met fel gele accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het keeperstenue. Ook deze tenues zijn weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Niet alleen het keepersshirt heeft een modern design. Ook het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 is dit jaar opvallend!

Tottenham Hotspur keepersshirt bestellen

Het Tottenham Hotspur keepersshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen €89,95 en voor kinderen €69,95. De broekjes kan je vanaf € 34,95 bestellen en de kousen zijn € 17,95! Uiteraard heb je de mogelijkheid het shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Tottenham Hotspur shirt altijd in de officiële NIKE SHOP!

of deze SHOP