Tottenham Hotspur American Football NFL Shirt 2019-2020

Waar Nike vorig jaar voor een aantal clubs waarvan het kledingsponsor is een speciaal American Football Shirt lanceerde, vervolgt het Amerikaanse sportmerk dit succes met het lanceren van een ander soort sportshirt voor één van de voetbalclubs uit het portfolio van de sportgigant. Afgelopen week presenteerde Nike namelijk een speciaal American Football (NFL) Shirt voor Tottenham Hotspur. Dit heeft alles te maken met de NFL wedstrijden die deze week plaats vinden in het stadion van de club: Oakland Raiders vs Chicago Bears (6 oktober) en Tampa Bay Buccaneers vs Carolina Panthers (13 oktober). Daarnaast is Tottenham sterspeler Harry Kane een groot fan van de Londenaren. Deze special NFL collectie van Tottenham bevat niet alleen een American Football shirt, maar ook een bomber jack en een aantal andere items.

De Tottenham Hotspur Nike X NFL Collectie

Het nieuwe American Football Shirt van Tottenham Hotspur is eigenlijk geheel in stijl van het design van het uitshirt van de Champions League finalist van afgelopen seizoen. Het shirt is marine blauw en wordt gekenmerkt door een vlak met diagonale banen in het paars en marine blauw over de borst. Deze strepen symboliseren het dak van het nieuwe stadion van de Spurs. Dit flitsende design komt ook weer terug in de brede V-hals van het American Football Shirt van Tottenham Hotspur. De onderkant van de hals bevat nog een v-design met daarin een label met de bijnaam van de club: SPURS. De bijnaam komt ook weer terug op de achterkant van het American Football Shirt. Hier prijkt ook nummer 82. Dit iconische nummer staat ook op beide mouwen en de voorkant van het shirt en is een verwijzing naar het oprichtingsjaar van de club uit Noord Londen: 1882. Op de mouwen van de American Football Shirts van Tottenham staan het logo van Nike en de club.

De nieuwe Tottenham Hotspur X NFL Nike collectie bevat ook nog een hoodie. Deze hoofdie heeft dezelfde kleur als het shirt en bevat ook nummer 82 op het midden, inclusief een NFL helm. Het bomber jack is ook marine blauw met een stijlvolle baseball collar met witte en paarse band en daarnaast bevat de collectie een goedkoop Tottenham Hotspur NFL Nike t-shirt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe collectie, die werd gepresenteerd door Cleveland Browns American Football speler Odell Beckham JR.

Tottenham Hotspur American Football Shirt bestellen

Het American Football Shirt van Tottenham Hotspur kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit shirt heeft een prijs van € 85,- (maten S, M, L, XL en XXL). Het bomberjack is € 120,- en de hoodies bestel je al vanaf € 54,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe Tottenham NFL collectie exclusief in deze SHOP

of deze winkel!