Toronto FC uitshirt 2022-2023

Toronto FC en adidas hebben dit weekend het nieuwe Toronto FC uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de club uit Canada de Major League Soccer en beker uitwedstrijden in 2022-2023. Het Toronto FC uitshirt wordt zowel in 2022 als in 2023 gedragen. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design en de productie van het nieuwe tenue van ''the Reds.'' Het Duitse sportmerk is namelijk de kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs.

Grijs Toronto FC voetbalshirt 2022-2023

Het Toronto FC uitshirt 2022-2023 is door adidas en de club omgedoopt tot het ''Community Kit''. Het voetbalshirt verbindt namelijk de club met de cultuur en de stad met de community! Dit komt ook terug in het design van het tenue. Het voetbalshirt van Toronto FC heeft namelijk het iconische half-om-half design, zoals we dat kennen van het Feyenoord voetbalshirt. De rechterkant van het tenue heeft een lichtere tint grijs dan de andere kant. De mouwen zijn hier weer contrasterend aan . De rechtermouw is donkergrijs en de linkermouw lichtgrijs. Verder is het voetbalshirt afgewerkt met zwarte details. De ronde hals en de drie adidas strepen op de schouders zijn zwart en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook zwart. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven deze badge staat een ster, welke verwijst naar het winnen van de MLS Cup in 2017. Op het midden van het tenue staat sponsor BMO en de rechtermouw bevat het logo van subsponsor GE Appliances. Het voetbalshirt van Toronto FC bevat ook nog verschillende andere details. De linkermouw is uitgerust met de officiële MLS badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt en is grijs/zwart. De binnenkant van de hals is uitgerust met het motto van de supporters van de Canadese club: ''Come On You Reds.'' De onderkant van het uitshirt bevat een label met daarin de tekst: ''All for One.'' Het Toronto FC uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een lichtgrijs voetbalbroekje met aan de zijkanten grijze adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas voetbalshirts is het nieuwe Toronto FC uittenue uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Toronto FC uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bradley, Salcedo, Pozuelo, Jesús Jiménez, Osorio, Kerr, Mavinga, Lawrence en nog meer spelers. Tijdens de thuiswedstrijden in BMO Field speelt de club in het Toronto FC thuisshirt 2021-2022.

Toronto FC uitshirt bestellen

Het Toronto FC uitshirt 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de club. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95. Check wel andere Major League Soccer voetbalshirts in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt in deze winkel! 

of deze SHOP! 

Toronto FC uitshirt 2022-2023