19 februari 2018

Toronto FC uitshirt 2018-2019

Deze week heeft Toronto FC in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018 en 2019 gelanceerd. Toronto FC is de trotste kampioen van de Major League Soccer. Afgelopen seizoen werd na een spannende finale de selectie van Seattle Sounders verslagen. Hiermee kroonde Toronto FC zich tot de eerste Canadese kampioen van de Noord-Amerikaanse voetbalcompetitie. In de selectie van de Canadese voetbalclub zitten enkele grote sterren zoals: Altidore, Bradley, Delgado, Giovinco en Hagglund. Dit jaar heeft de club ook Nederlander Gregory van de Wiel naar de club gehaald waardoor het sterrenensemble nog meer is gegroeid. De sterke selectie van Toronto FC gaat in het nieuwe ontwerp van adidas proberen de titel te verdedigen. Het is niet gek dat adidas het shirt heeft ontworpen. Adidas is namelijk verantwoordelijk voor het design van alle shirts van de clubs in de Major League Soccer. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe shirt van de kampioen? Check hem hieronder!

Toronto FC uit shirt en tenue 2018-2019

De trotste kampioen van de Major League Soccer gaat komend seizoen haar uitwedstrijden spelen in een wit uittenue. Dit witte tenue heeft enkele rode details. Natuurlijk is de rood/witte combinatie niet bijzonder. Dit zijn namelijk de kleuren van Canada het land waar Toronto FC vandaan komt. Zo is de hals van het shirt rood van kleur. Deze hals is een V-hals. Aan de onderkant van de mouw is een erg grote bies te zien, deze bies is zwart van kleur.  Boven deze Bies is het logo van de MLS geplaatst, deze is rood/zwart. De bekende adidas strepen staan op de zijkant van het shirt. Deze strepen zijn rood van kleur en lopen helemaal door tot beneden. Op de rechterkant van de borst is het logo van het Duitse sportmerk adidas te vinden en de linkerkant van de borst bevat het logo van de club. Boven dit logo is de gouden ster te vinden. Dit is het eerste shirt van de club waar de ster op te zien is. Deze ster staat voor het landskampioenschap dat de club afgelopen seizoen heeft veroverd. Op de linker onderkant van het shirt is de Maple Leaf van Canada te vinden. Dit is het bekende esdoorn blad die ook op de vlag van Canada staat afgebeeld. In de nek, aan de achterkant van het shirt staat de uitdrukking ‘ALL FOR ONE.’ Shirtsponsor van de Canadese topclub is BMO. Sinds 2007 staat BMO op het shirt van Toronto FC. Bij alle shirts van adidas wordt gebruik gemaakt van de adidas Climalite Technology. Deze technologie zorgt verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden in de Major League Soccer waardoor de spelers van Toronto FC optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Het uittenue wordt gecompleteerd door een witte broek en witte kousen. Wat denken jullie, kan Toronto FC in dit tenue de landstitel aankomend seizoen met succes verdedigen? Reageer hieronder wat jullie denken!

Toronto FC voetbalshirt kopen

Het is op dit moment alleen mogelijk het nieuwe uitshirt van Toronto FC te kopen in de fanshop van de landskampioen. Wel is het mogelijk om andere shirts uit de Major League Soccer te kopen. Dit is inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van de shirts met de namen en rugnummers van de topspelers uit de competitie, of met je eigen naam en rugnummer! Directe leverring gegarandeerd!

Scoor in DEZE WINKEL de shirts uit de Major League Soccer