Toronto FC thuisshirt 2021-2022

De Canadese voetbalclub Toronto FC heeft afgelopen week in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe Toronto FC thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Canadese voetbalclub de Major League Soccer thuiswedstrijden in BMO Field gedurende het seizoen 2021 en 2022. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de ''Reds.'' Het Duitse sportmerk heeft een contract met de MLS en is verantwoordelijk voor de designs van alle voetbalshirts van Major League Soccer clubs.

Toronto FC thuis shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe Toronto FC thuisshirt 2021-2022 is door de club en adidas omgedoopt tot het ''A41 KIT'' (All for one voetbalshirt) en is een eerbetoon aan de trouwe supporters van de voetbalclub. Het voetbalshirt is rood en wordt gekenmerkt door de diagonale zwarte strepen over het voetbalshirt. Deze banen hebben verschillende breedtes, waardoor er speciale vlakken op het voetbalshirt gecreëerd zijn. De zwarte accenten accenten komen ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de kraag van het nieuwe Toronto FC voetbalshirt is zwart. Het tenue is verder uitgerust met een subtiele V-hals en de adidas trademark strepen op de schouders zijn ook zwart. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de andere borst bevat de badge van de Canadese club. Boven de badge van de club staat een ster, welke verwijst naar de gewonnen MLS Cup van 2017.

De Bank of Montreal (BMO) is sinds 2017 de shirtsponsor van Toronto FC en prijkt ook dit jaar op het midden van het tenue. Uiteraard is het tenue weer uitgerust met verschillende details. De onderkant van het tenue bevat een label met daarin vier symbolen en de tekst: ALL FOR ONE. Deze symbolen representeren de club, de stad, de huizen en de supporters. In de nek van het tenue is dan ook de tekst: ''Club. City. House. Supporter'' verwerkt. De linkermouw is voorzien van de officiële Major League Soccer badge en deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het Toronto FC voetbalshirt. De andere mouw bevat het logo van subsponsor Ge Appliances. Het Toronto FC thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen zijn rood met zwarte strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de tenues van Toronto FC weer uitgerust met adidas AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in het materiaal van het tenue en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Toronto FC tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Altidore, Bradley, Pozuelo, Akinola, Osorio, Morrow, Nelson en andere spelers of check het Toronto FC uitshirt 2020-2021

Toronto FC voetbalshirts bestellen

De nieuwe Toronto FC voetbalshirts 2021-2022 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop.  De prijs van het tenue is € 89,95 en het voetbalshirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Check in de onderstaande webshops ook andere Major League Soccer tenues!

Bestel het nieuwe Toronto FC voetbalshirt in deze winkel! 

of deze SHOP! 

 

Toronto FC thuisshirt 2021-2022

Toronto FC thuistenue 2021-2022