2 maart 2016

Toronto FC uitshirt 2016-2017

Het nieuwe voetbalshirt van de Canadese club Toronto FC is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de MLS club. In dit nieuwe uitshirt speelt Toronto FC de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende het seizoen 2016. Zoals van elke club in de MLS is Adidas de kledingsponsor van Toronto FC. Het design van het nieuwe uitshirt is geheel in stijl van de clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden afwerkt in het BMO Field in Toronto.

Het nieuwe uitshirt van Toronto FC is overwegend wit met zowel blauwe als rode accenten. Deze accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een strip aan de binnenkant van de kraag. Bovendien bevat de borst een brede rode band met daarboven een kleinere horizontale blauwe band. Deze band verwijst niet alleen naar de vlag van de stad Toronto, maar is ook een hommage aan de geschiedenis van het voetbal in Toronto. Het is namelijk dit jaar veertig jaar geleden dat de eerste voetbalclub in Toronto ontstond. De v-hals van het shirt is geheel rood en de Adidas  trademark strepen die op de zijkanten van het voetbalshirt staan zijn rood. Verder bevatten de mouwen de officiële MLS badge, welke geheel in stijl is van de kleuren van het uitshirt van Toronto FC. Het nieuwe tenue van Toronto FC wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Op de kousen staat de leus van de club: ''All for one''. Check hieronder de foto's van het nieuwe Toronto FC uitshirt 2016-2017. De club zal in hetzelfde thuisshirt spelen als in 2015 het geval was. Check dat voetbalshirt hier.

Het nieuwe Toronto FC voetbalshirt kan je evenals andere voetbalshirts van MLS clubs vanaf medio april 2016 kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking.

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Toronto -fc -uitshirts -2016-2017