Toronto FC uitshirt 2020-2021

Toronto FC en adidas hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor 2020-2021 officieel bekend gemaakt. Dit gebeurde tijdens een speciaal event ter ere van het 25 jarig bestaan van de Major League Soccer, waarbij alle nieuwe MLS tenues werden gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Toronto FC de uitwedstrijden in de Amerikaanse competitie gedurende 2020 en 2021. Toronto FC eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Eastern Conference en behaalde uiteindelijk de finale van de play-offs. Hierin verloor het met 3-1 van Seattle Sounders, dat dus kampioen werd.

Grijs Toronto FC uit shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Toronto FC uitshirt voor 2020-2021 is dit jaar grijs en wordt gekenmerkt door de diagonale banen in een iets donkerdere tint grijs over de body van het tenue. Deze banen zijn verdeeld in verschillende vlakken en lopen door elkaar heen. Qua template heeft het nieuwe uittenue van ''The Reds'' hetzelfde design als alle andere door adidas gelanceerde Major League Soccer tenues. Dit template is geïnspireerd door het design van de tenues die adidas rondom het WK van 1994 lanceerde. In dit jaar vond ook het WK in de Verenigde Staten plaats. Het template komt met name tot uiting in het design en de plaats van de drie adidas strepen. Deze staan namelijk verticaal op de rechterschouder in het rood. Een ander kenmerk van het template is de adidas EQT V-hals van het tenue. Deze toelopende V-hals is ook grijs. Verder bevat het tenue aan de onderkant van de mouwen een brede rode band. De rechterborst van het tenue is uitgerust met het adidas performance logo in het rood. Het Duitse sportmerk is van alle clubs in de Major League Soccer kledingsponsor. Sponsor Bank of Montreal prijkt sinds 2016 op het midden van de tenues van de Canadese club. De achterkant van het tenue bevat in de nek de vlag van Toronto en de mouwen zijn uitgerust met de Major League Soccer badge. Deze badge is in stijl van de kleuren van het tenue (rood/grijs) en bevat een badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de Major League Soccer. Verder is de onderkant van het voetbalshirt uitgerust met een speciale tag met daarin de leus van de club: ALL FOR ONE! 

Het nieuwe Toronto FC uittenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de voetbalkousen van het tenue. De nieuwe Toronto FC uitshirts zijn uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor een verbeterde vochtafvoer, ventilatie en verkoeling. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Altidore, Bradley, Osorio, Pozuelo, Moor, Mavinga, Endoh, DeLeon, Delgado en nog meer spelers. Check ook het Toronto FC thuisshirt.

Toronto FC uitshirt bestellen

De nieuwe Toronto FC uitshirts voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 en het voetbalshirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Check in deze webshops ook andere Major League Soccer tenues!

Bestel het nieuwe Toronto FC voetbalshirt in deze winkel! 

of deze SHOP!