Toronto FC thuisshirt 2023-2024

De Canadese voetbalclub Toronto FC en kledingsponsor adidas hebben dit weekend het nieuwe Toronto FC thuisshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de Canadese voetbalclub de Major League Soccer en US Open wedstrijden in 2023 en 2024. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. In 2023 draagt Toronto FC tijdens de uitwedstrijden het Toronto FC uitshirt 2022-2023. Vorig seizoen eindigde de ''The Reds'' op de dertiende plek in de Eastern Conference. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Toronto FC tenues. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs.

Toronto FC voetbalshirt 2023-2024 | ONYX

Zoals ieder Major League Soccer voetbalshirt heeft het Toronto FC thuisshirt 2023-2024 een titel. Het voetbalshirt heeft namelijk de titel: ''ONYX''. Het voetbalshirt is namelijk een eerbetoon aan het hart en het DNA van de club. Het voetbalshirt bevat een design van horizontale zwarte en grijze banen, welke geflankeerd worden door dunnere rode lijnen. Deze kleurencombinatie symboliseert de hete avonden, wanneer de club thuis speelt en het geluid van de supporters door het stadion schalt. Met een verenigd hart en hartslag symboliseert het nieuwe voetbalshirt de gedeelde passie van het team voor de sport en hun bereidheid van wat komen gaat. De mouwen van het voetbalshirt zijn rood en bevatten aan de onderkant een grijze band. Ook de ronde hals en de adidas strepen op de mouwen zijn grijs. De rechterborst is uitgerust met het nieuwe adidas performance logo in het wit. Dit betreft het nieuwe adidas 3BAR logo, welke adidas vanaf dit seizoen op alle nieuwe tenues gebruikt. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken. De andere borst bevat het clublogo, inclusief een zilveren ster. Deze ster verwijst naar het kampioenschap van 2017. Hoofdsponsor BMO versiert het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van AppleTV. De mouwen zijn bovendien voorzien van eht officiële Major League Soccer logo. Dit logo heeft dezelfde kleuren als het voetbalshirt en is overwegend grijs/rood. Het tenue bevat ook nog een ander detail. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten namelijk een rode taping waarin een design van geluidsgolven verwerkt is, wat verwijst naar het geluid van de supporters in het stadion. De onderkant van het Toronto FC thuisshirt bevat een label met de tekst ''All For One'' met daarin vier symbolen die betrekking hebben op de Canadese stad. Het tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met grijze adidas trademark strepen. De kousen zijn grijs en bevatten aan de bovenkant drie grijze adidas strepen.

Zoals alle Major League Soccer en adidas voetbalshirts zijn de Toronto FC voetbalshirts 2023-2024 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Toronto FC thuisshirt bestellen

Het Toronto FC thuisshirt 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de club. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95. Check wel andere Major League Soccer voetbalshirts in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt in deze winkel! 

of deze SHOP! 

Toronto FC thuisshirt 2023-2024

Toronto FC thuisshirt 2023-2024

Toronto FC thuisshirt 2023-2024

Toronto FC thuisshirt 2023-2024