23 februari 2017

Toronto FC thuisshirt 2017-2018

Bijna alle Major League Soccer voetbalshirts voor 2017 zijn gelanceerd. Nadat vandaag ook het nieuwe shirt van Seattle Sounders bekend werd, lanceerden adidas en Toronto FC een nieuw thuisshirt voor 2017 en 2018. In dit nieuwe shirt speelt de Canadese club de thuiswedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2017 en 2018. Zoals van alle teams in de Major League Soccer is adidas kledingsponsor van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het BMO Field. Hieronder bespreken we het shirt van de club waar sterren als Giovinco, Altidore en Bradley hun thuiswedstrijden komende twee seizoenen spelen.

Toronto FC thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Toronto FC uitshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de horizontale rode banen, welke een vaal design hebben. Verder is het shirt uitgerust met donker grijze accenten, welke terug komen in de mouwen en de adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. De mouwen worden afgesloten door een rode bies en verder is het nieuwe shirt uitgerust met een v-hals. Op de rechter borst prijkt het logo van de Canadese club en op de andere borst prijkt het logo van de Duitse kledingsponsor in het wit. Hoofdsponsor BMO staat op het midden van het shirt. Zoals bij alle MlS teams het geval is, bevatten beide mouwen de officiële MLS badge. Deze badge is geheel in stijl van de clubkleuren van Toronto. Het nieuwe Toronto FC thuistenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje met rode accenten. Dit zijn ook de kleuren van de kousen. Zoals alle adidas tenues zijn de shirts en tenues van Toronto uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! 

Toronto FC voetbalshirt kopen

Het nieuwe Toronto FC shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Toronto -fc -voetbalshirts

Toronto -fc -tenues